Kragerø Resort – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Kragerø Resort

Godmorgon!

Efter att vi hade spenderat ett fantastiskt dygn på The Thief så fortsatte våran romantiska weekend på Kragerø Resort. Min man hade bokat en svit och därför var förväntningarna väldigt höga och när vi kom in på rummet så gick det ju inte att jämföra med The Thief, men utsikten däremot var magisk!

Kragerø_resort

Vi packade upp och kollade runt på rummet. Det var ett mysigt rum där vi hade fått morgonrockar, tofflor och lite produkter från Decleor. Jag kanske är lite bortskämd, men jag skulle nog inte vilja kalla detta för “svit”. Visst var det deras finaste rum, men när man bokar en svit så förväntar man sig kanske lite mer än så här..

svit_kragerø_resort

Vi var så hungriga när vi kom fram att vi bestämde oss för att gå ner och äta lite lunch. I spa-paketet som vi hade bokat så ingick lunch, frukost och middag, men tydligen så var dom väldigt noga med tiden här på hotellet så när vi kom prick kl 14.00 så var för sent. Lunchen varade nämligen mellan 12-14.. Men det spelade inte så stor roll eftersom vi kunde ta lunchen dagen efter istället.

Så vi beställde en pizza och hamburgare i en av deras restauranger. Pizzan var helt okej, men hamburgaren som M åt var tydligen en av dom bästa han någonsin ätit! Kan vara för att han var väldigt hungrig, eller så var dom grymma på burgare! 😉

lunch_kragerø_resort

Efter att vi ätit så gick vi upp till rummet igen för att njuta av den fina utsikten och lugnet.

kragerø_resort_spa

Vi spenderade någon timma på rummet innan vi bytte om till badkläder och satte på oss våra morgonrockar och gick ner till spat. Det blev en lyckad och fin första dag på Kragerø Spa och Resort.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.