Kvällen på Kragerø med världens bästa man – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Kvällen på Kragerø med världens bästa man

Ja hörni, då fortsätter jag väl helt enkelt att berätta för er om min och Ms fina helg tillsammans..

Vi hade otroligt fin utsikt över Kragerø från balkongen på vårat rum, så vi satte oss där och delade på en flaska champagne och lite frukt innan det var dags för middag i restaurangen.Susanna_Jungblom

Vi satt och pratade om allt, om oss, om vår fina familj och om allt vi gått igenom tillsammans sen vi träffades för första gången. Minnen och allt fint vi gjort. Min bror och hans sambo fick sin dotter denna dag och därför var jag dessutom väldigt känsloladdad och lycklig över det också. Vi satt där på balkongen och bara njöt av nuet.. Det var verkligen alldeles, fullkomligt underbart..

Ni kanske tycker att jag säger detta ofta, men jag tycker själv inte att jag kan säga det nog – Jag älskar verkligen min man! Han är allt jag någonsin kunde drömt om, han är den perfekta mannen på alla sätt och vis, perfekt för mig. Vi två är som ett pussel som inte riktigt fungerar utan alla pusselbitar, men när vi är tillsammans så är pusslet komplett och allt blir så fulländat och fint. När vi är tillsammans så mår jag så bra, jag är lycklig och känner mig hel. Jag trodde aldrig att det kunde vara möjligt att känna så här, men jag är fullkomligt tokförälskad i min älskade man. Sen jag flyttade hemifrån så har jag aldrig känt mig hemma någonstans, men när jag mötte min man så visste jag att mitt hem var där han var. Huvudsaken är att vi har varandra så löser sig allt annat runt omkring. <3

svit_kragerø_Resort

I sommar har det varit väldigt ostadigt väder, men vi hade turen på våran sida då det sprack upp på eftermiddagen och bjöd på sol och klara vyer över den fina ön. Om ni skulle åka och besöka Kragerø Resort så rekommenderar jag verkligen att betala lite extra för att få sjöutsikt!

utsikt_kragerø

När solen började gå ner så var det dags för oss att traska iväg till middagen. Det var bröllop på hotellet så restaurangen där man egentligen skulle sitta var fullbokad, men vi fick istället sitta i ett lite mindre rum inne på hotellet. Kanske inte det bästa, men det gjorde ingenting för maten var fullkomligt utsökt!

Collage1

Klänning – Mango, Skor – Prada, Väska – Louis Vuitton

Wow säger jag bara. Lax till förrätt, perfekt tillagat kött till huvudrätt som bara smälte i munnen och en otrolig dessert med smak av kardemumma till efterrätt. Kan vara den bäst kombinerade trerättersmenyn jag ätit någonsin. Riktigt gott var det!

Efter middagen så gick vi upp på rummet igen och la oss i sängen och såg ut över havet. Vi var så nöjda över vår vistelse och somnade några få minuter efter att vi lagt oss. Denna dagen var precis vad vi behövde med lugn och ro, god middag och tid för oss – perfektion.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.