Spa på Kragerø – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Spa på Kragerø

Godmorgon kära ni!

Ja, så vad tyckte vi egentligen om själva spat på Kragerø? Det var helt okej! Vi har ju varit runt en del och besökt rätt så många span så därför har vi en del att jämföra med och jag kan väl erkänna att detta inte var någonting att skryta över, men heller ingenting att klaga på.

kragerø_spa

Dom hade det man kan förvänta sig på spa – bastu, jacuzzi, pool. Så utbudet på vad man kunde göra var helt okej, men det bästa med det som inte många andra har var ju utsikten.

kragerø_spa

Det var rätt så mycket barn på spat vilket vi inte tyckte var jättebra. Vi ville ju komma bort från barnskrik och plask i poolen för att få lite lugn och ro. Men som tur var så hade dom barnfritt från 16.30 på eftermiddagen så då blev det lite lugnare som tur var.

I sin helhet så tycker jag att Kragerø var helt okej och om jag skulle betygsätta hela hotellet så skulle dom få 6/10. Hotellet/rummet/spat/servicen var liksom medel, medan utsikten och maten var tiptop! 😉

Idag ska jag flyga lite överallt i Europa och till slut landa i Molde där vi ska sova över natten. Två arbetsdagar kvar nu innan ledighet. Längtar faktiskt en hel del till att ha fyra dagar fri för att sova ut och återhämta mig lite grann. Det har varit många dagar där jag har fått gå upp klockan 4 och det sliter på en kan jag lova.

Hoppas ni får en riktigt fin start på denna fredag och helg! 😉 Kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.