Redan ett år! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Redan ett år!

Om en liten stund ska jag ta med mig Oskar till helsesyster som det heter här i Norge. Tack och lov för deras sms-tjänst för annars hade jag missat den här tiden helt och hållet. Jag vet inte riktigt vad det är vi ska göra där, men antar att det är en helt vanlig 1års kontroll. Ja, det är sant! Oskar är faktiskt snart ett år gammal. Det känns helt sjukt att det var ett helt år sen Oskar kom till världen, det känns som att det bara var några veckor sen, men plötsligt har det gått ett helt år..

oskar_bebis

Nyfödd Oskar <3

På tal om bebisar så är det ju säsongspremiär av Fødeavdelningen idag på FEM här i Norge. Jag vet inte hur mycket vi kommer att vara med i detta avsnittet, men det är ju superspännande att se på alla andra födslar också. Den 23e oktober kommer programmet som vi är med i att visas och jag börjar bli riktigt spänd över det. Jag menar, det var ju så länge sen det spelades in.. Men förlossningen var helt otrolig och jag är så oerhört glad att vi fått möjligheten att föreviga ögonblicket på film.

oskar

Ett år, ett helt år har gått. Oskar har ju redan lärt sig otroligt mycket och vi märker en stor skillnad på barnen när det kommer till framstegen dom gjort. Filip lär sin lillebror allt han kan och därför kan man se att Oskars utveckling går väldigt fort fram. Han är stor och stabil och världens snällaste lilla pojke. Han gör inte mycket väsen av sig utan är för det mesta lugn och snäll.

Oj, herrejisses! Nu fick jag plötsligt extremt bråttom igen. Tiden går så fort när man har roligt! 😉 Jag får fortsätta min berättelse om plutten när vi kommit hem igen – Hörs sen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.