Ålesund – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Ålesund

Då fick jag äntligen upp bilderna från min powerwalk imorses. Detta dygnet har jag spenderat i Ålesund och som så många andra städer här i Norge så bjuder staden på helt otroliga utsikter.

panorama_ålesund

Det var inte så långt, men det var trappsteg som man fick gå upp för att komma till toppen, så det brändes lite i benen i slutet av backen kan man ju lugnt påstå. 😉 Men det var en skön start på dagen och även fast det regnade så fick man ändå se den fina utsikten.

panorama_ålesund

Ursäkta den dåliga bildkvalitén då bilderna är tagna med min iphone…

Resten av dagen har jag spenderat på hotellet med mail och blogg och nu ska jag alldeles strax göra mig i ordning och gå ner för att möta mina kollegor i receptionen. Idag blir det en bra och relativt kort dag igen som avslutas i Bardufoss. Där har jag varit tidigare och tyvärr finns det inte jättemycket att göra där, men vi kommer dit sent och börjar jobba tidigt så jag har ändå inte så mycket fritid till att hitta på något i alla fall. Sen imorgon så får jag komma hem till familjen igen och just nu så är mina föräldrar på besök hemma hos oss så det ska bli alldeles underbart att få komma hem och träffa dom också!

Men nu måste jag packa ihop här, vi hörs från Bardufoss nästa gång! Kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.