Klippte lugg – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Klippte lugg

Godmorgon alla kära läsare,

Hoppas ni sovit gott! Jag har sovit som en sten och vaknade pigg som aldrig förr. 🙂

Det är ju en del av er som frågat mig lite då och då hur jag egentligen får ihop det med både bloggandet och ett heltidsjobb och idag är en sån dag där jag har lite svårt att få ihop det. Jag har ju sovit borta två nätter och glömde kameran hemma, så därför är det svårt att ta bilder här och nu och berätta vad jag gör för stunden. Men som tur var så hittade jag bilder i arkivet som jag inte visat och såg nu att jag glömt att publicera bilderna på luggen som jag klippte. Eller rättare sagt, den misslyckade och fula luggen som jag klippte.

frisyr

Det största misstaget jag någonsin gjort när det kommer till mitt hår var nog att gå till frisören i Bodø och klippa luggen kort. Det blev fult och väldigt jobbigt att hantera och jag känner mig inte alls fin och vet inte över huvud taget hur jag ska styla det så att det ska se någorlunda bra ut. Så tummen ner för lugg!

lugg

Som tur är så finns det hårnålar som jag kan använda för att få bak luggen, men jag håller tummarna och hoppas att håret växer som ogräs så att jag får tillbaka längden på håret igen då det är lättare att sätta upp och styla.

profil

Oavsett så var det kul att prova för det var någonting som jag hade gått runt och funderat på under en längre period och testar man inte så får man ju aldrig veta om man passar i det eller inte, eller hur? 😉

Idag ska vi flyga väldigt länge och jag är inte hemma fören väldigt sent ikväll. Mina föräldrar är ju hos oss så förhoppningsvis så hinner jag komma hem och säga hej till dom innan dom går och lägger sig, men om jag inte gör det så ses vi i alla fall en stund imorgon på morgonen som tur är.

Nu måste jag hoppa i duschen och göra mig i ordning, men vi hörs kanske lite senare igen. Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.