Familjelycka – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Familjelycka

Godmorgon!

Idag var det en alldeles underbar dag för jag fick vakna upp jämte min man i min egna, varma och goa säng. Jag vaknade av att Filip stod i dörren och att Oskar, samtidigt, vaknade och stod glatt upp i sin spjälsäng. Båda pojkarna var på topphumör så vi gick ner i vardagsrummet och startade dagen.

Namnlös export48

Känslan att få vara hemma med mina älsklingar efter att ha varit borta i två nätter är obeskrivlig. Jag känner mig fulländad och hel när jag är hemma med min familj.

familj_tvåbarnsmamma

Idag får jag spendera hela dagen med pojkarna och även mina föräldrar som är här och hälsar på. Så nu ska vi fortsätta busa en stund, sen blir det frukost och efter det får vi se vad vi hittar på resten av dagen här hemma.

familj_tvåbarnsmamma

Jag börjar jobba senare i eftermiddag och då ska jag sova borta en natt i Evenes. Två arbetsdagar kvar och sen har jag fyra dagar ledigt. Tjoho!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.