Vi två – Du och jag – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Vi två – Du och jag

 

Godmorgon!

Jag sitter på hotellet i Evenes och är i gång och gör mig redo för att ta mig till gymmet. Jag har bara mig själv att tänka på och det känns lite skönt för omväxlings skull. Det har, som ni vet, varit en oerhört stor omställning att jag plötsligt har börjat jobba fulltid och M har fått ta betydligt mycket större ansvar hemma. Det är inte alla som skulle orka med det och jag är så obeskrivligt tacksam över att min man ställer upp, stöttar mig och låter mig satsa på mig, min karriär och mina drömmar.

kärlek

Det är så viktigt i ett förhållande att man stöttar varandra och hjälper varandra att bli ens bästa, möjliga jag. Utan M är jag inte hel och utan honom hade nästan ingenting varit möjligt.

Vi två fixar allt! Jag vet att, så länge vi har varandra så är allt möjligt. The sky is the limit!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.