Cool kids – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Cool kids

Goooood morgon!

Äntligen är jag hemma hos familjen igen! Dock var natten extremt jobbig då barnen vaknade några gånger och jag hade rethosta. Men det var ändå mysigt att vakna upp med mina pojkar och fick umgås lite grann med dom på morgonen innan det var dags för förskolan.

_MG_3815

Det känns att sommaren är över nu och att det börjar bli läge att plocka upp dom lite varmare kläderna, samt skor, mössa och kanske till och med vantar inom kort?

syskon_bröder

Pojkarna har fått var sitt par nya skor. Filip tycker det är så kul när han och Oskar har likadana så denna gången fick dom identiska skor i olika storlekar. I och för sig så skiljer sig storleken på pojkarna väldigt lite åt, så dom skulle nog nästan kunna använda samma storlek. När det kommer till kläder så lånar dom av varandra och blöjor har dom också exakt samma storlek på. Så i och med det så är det väldigt praktiskt att få barn tätt då dom är så lika på många sätt.

syskonkärlek

Jag har precis varit nere och lämnat dom på förskolan och nu ska jag lägga mig och sova lite till. Jag börjar känna mig en aning förkyld, så jag hoppas att jag kan sova bort det så att jag kan hitta på lite roliga saker under mina fyra lediga dagar.

Men jag tittar in här när jag har vaknat igen så får vi hoppas jag mår bättre då!

Kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.