Hemmafix – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Hemmafix

Hej på er,

Jag behövde verkligen få sova ut idag. Efter att jag lämnat barnen på förskolan så gick jag raka vägen upp i sängen och la mig, bloggade lite snabbt och somnade sen som en stock. Jag hade satt klockan på 12.30 och det var nog tur det för annars hade jag säkert sovit bort hela dagen. Min hosta och förkylning känns något bättre så förhoppningsvis var hostan bara ett täcken på att kroppen behövde vila.

Efter att jag vaknat till så hällde jag i mig två koppar kaffe och sen satte jag igång och började plocka här hemma.

oslofru

Nu är det fint på nedervåningen i alla fall och en tvättmaskin är i full gång. Jag känner mig lite smått ensam och tänkte därför att jag skulle hämta grabbarna lite tidigare från förskolan så att jag har någon att leka med.

Det är lite lustigt det där när man är ute bland folk och är ständigt social dagarna i ända så kunde man ju tro att det skulle vara skönt att vara ensam och slappna av lite ensam när man väl kommit hem. Men jag saknar barnen och min man som tusan och vill inget hellre än att vara med dom så mycket jag kan när jag väl är hemma. Så, med det sagt så ska jag stänga ner datorn och spendera tid med mina älsklingar. Tjo!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Hej! Kul att du trivs med ditt jobb 🙂 jag har läst din blogg ett tag nu och är nyfiken hur ni kommer göra när din man börjar jobba heltid igen? Om han ska det? Hur kommer ni få ihop det med barnen i och med de tiderna du jobbar. Nu får ni ju mycket hjälp av släkten, de kanske kommer hjälpa till mer framöver också?

  Hur går det med dina målningar? 🙂 du är väldigt duktig!

  Hade bra, kram!

  1. susannajungblom
   oslofru

   Hej Johanna!
   Min man jobbar ju fulltid igen och har gjort det sen början av Augusti. Det går väldigt fint eftersom han kan bestämma sina arbetstider själv och anpassar sig därför efter mina arbetstider. Så det går suveränt! 🙂
   Mina målningar går det bra med, tänkte att jag skulle fortsätta med en målning nu i dagarna som jag är ledig 🙂
   Massa kramar till dig och ha en fin dag:)