Det grönskar – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Det grönskar

Det har varit helt okej väder idag så när jag kom hem från gymmet så tog jag en dusch och gick sen raka vägen ut i trädgården för att fixa och göra det fint.

ros

I våran trädgård så har det verkligen grönskat. Minst sagt! Tyvärr så har det ju varit en väldigt kall sommar med relativt dåligt väder, så därför har vi inte kunna njuta av våran fina tomt så mycket som vi skulle önskat. Det har heller inte blommat riktigt så mycket som det borde gjort om det varit varmare och mer sol. Se till exempel våra fantastiska tomatplantor som har växt något enormt, men inte blivit röda på grund av att det inte blivit tillräckligt soligt och varmt.

tomater

Vi fick tre plantor av min mormor och morfar i början av sommaren som har växt sig stora och spridit sig över hela vindskyddet på sidan av huset och gett oss (seriöst) upp mot hundra tomater. På grund av kylan som börjar krypa sig på så tror jag det blir bäst om vi plockar dom från plantan och håller tummarna att dom blir röda om vi tar in dom, för om dom får sitta kvar ute så kommer dom nog frysa ihjäl. I morses var det nämligen bara 3 grader ute!

Anyhow, anyway, nu ska jag göra mig iordning och hämta mina två pluttar på föris och sen ska vi äta middag och en smarrig morotskaka till efterrätt! Tjo!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.