Lördagmorgon och fruktfest – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Lördagmorgon och fruktfest

Godmorgon!

Det gick superbra att jobba igår, men jag var lite trött efter midnatt när jag var på väg hem och somnade som en stock på gästrummet. Klockan 8 kom hela familjen inrusade på rummet och väckte mig. “Mamma, mamma min” sa Filip och klättrade upp jämte mig och gav mig en kram. Sen fick jag en puss av min man och massa gos av Oskar. Perfekt sätt att bli väckt på en lördagsmorgon.

Vi gick ner och satte oss vid frukostbordet och högg in i den goda frukosten som M hade dukat fram.

frukost

Den enda nackdelen (eller det är kanske ingen nackdel i och för sig..) är att barnen endast vill äta frukt om vi dukar fram det på bordet.

pyjamas_barn_syskon

Bröd, yogurt eller annat som serveras är fullkomligt ointressant så fort dom får syn på frukt.

syskonkärlek

Melon och vindruvor är nämligen det bästa pojkarna vet och så länge det finns så är det frid och fröjd här hemma vill jag lova! 😉

frukost_syskon

Förresten, hur underbart är det inte med pyjamaser som har dragkedja? Jag har kommit fram till att jag hatar pyjamaser med knappar som är krångliga och tar tid att knäppa. En dragkedja tar en sekund att dra upp och är så otroligt mycket lättare och smidigare!

Jag har precis flyttat över mig till soffan och sitter och ser på Curious George med Filip och vaggar Oskar i babysittern. M har gått upp och lagt sig för att sova lite grann. Tydligen har natten varit rätt så jobbig med pojkarna och eftersom jag ska vara borta hela dagen och kvällen idag igen så behöver han samla lite energi för att orka hänga med i pojkarnas intensiva och härliga tempo.

Jag tittar helt säkert in här igen innan jag åker, men nu kallar plikten, Filip vill bygga legotorn! Tjohoo 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.