Bra igår, dålig idag – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Bra igår, dålig idag

Godmorgon,

När man är omgiven av fantastiska människor så blir dagarna så mycket bättre när man är långt borta från hem och familj. Idag var jag ute med mina kollegor och åt lunch.

restaurang_haugesund

Restaurangen låg i ett mysigt litet hus uppe på en stenmur. Dom hade riktigt mysig inredning inne, men eftersom vädret var så fint så bestämde vi oss för att sitta ute.

hamburgare_haugesund

Vi åt hamburgare och pratade om allt och inget. Det blev en mysig lunch ute i solen och efter att vi ätit så tog vi en kaffe ute på hotellets veranda.

Det blev en fin dag i Haugesund men när vi landat i Molde på kvällen igår så kände jag mig inte alls bra. Jag har hostat i några dagar, men på kvällen blev det betydligt mycket värre och jag kände mig trött och hängig med en sprängande huvudvärk.. Jag la mig i sängen och kände hur jag frös och fick ordentlig feberfrossa, så jag tog två alvedon och låg och hostade och huttrade tills jag till slut somnade.

Jag vaknade klockan 7 och hade feberfrossa igen med en otrolig dödsångest och rädsla. Känslan av att må så här dåligt och inte vakna upp i sin egen säng var oerhört jobbig. Jag ringde min man som fick lugnat mig, tog två smärtstillande, drack massa vatten och försökte somna om i hopp om att vakna upp lite senare och må bättre… Jag vaknade kl 10 igen och mådde fruktansvärt. Tyvärr fanns det inget annat att göra än att ta beslutet att ringa in och berätta att jag är sjuk…

Jag puschar alltid mig själv till sista sekund eftersom det sista jag vill i hela världen är att ringa och säga att jag är sjuk. Men nu slog det mig som en käftsmäll och jag minns inte senast jag var så här extremt dålig, då nu skriker hela kroppen efter lite lugn och ro för att bli helt frisk igen…

Så jag får vänta till nästa flyg hem och så ska jag lägga mig och sova, sova, sova och kurera mig och hoppas att jag blir frisk.

Kram S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.