Superpappa – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Superpappa

Godmorgon!

Tänk att halva veckan redan har gått! Känns som att tiden bara rinner ur mina händer och trots att jag inte gjort annat än att vila här hemma dom senaste dagarna så har tiden ändå gått extremt fort. Men jag har ju fått tillbringa väldigt mycket tid med min familj, vilket är det jag älskar att göra som mest, så då är det såklart att tiden rusar iväg.

pappa_syskon_familj

Har jag förresten sagt att jag har den bästa mannen i hela vida världen? Han är inte bara helt ofattligt genomsnäll mot mig och gör allt i hans makt för att jag ska ha det bra och må bra. Han är även en riktig superpappa som gör allt för sina barn. Det fina med det hela är att det speglar av sig så tydligt i både Oskar och Filip hur mycket kärlek dom får av sin pappa. Det är kristallklart vem som är Filips favorit här i familjen och visst är han fåordad, men är det något han kan säga så är det “Pappa” och “Älskar” i samma mening. Han vill bara gå och lägga sig om pappa nattar och det första han säger på morgonen är “Pappa min”. Oskar är lika tokig i sin pappa han. Igår när M kom hem från jobbet så gick han den längsta lilla promenaden i sitt liv för att han var så exalterad över att se honom och ville komma fortast möjligt fram för att kunna ge honom en kram.

Jag var överlycklig när jag träffade M för att jag visste att han var mannen i mitt liv, en riktig gentleman och en fullkomlig drömman på alla sätt och vis. Sen när han kom så bra överens med min familj så var det ännu ett stort plus och något som värmer mitt hjärta något enormt. Mina föräldrar och min bror betyder otroligt mycket för mig och att M känner likadant och blivit den svärson mina föräldrar alltid önskat sig var ju bara helt ofattbart skönt. Sen, att han skulle bli en sån pappa som han är trodde jag nästan inte ens var möjligt. Jag visste knappt att det fanns män som var som min man är mot sina barn. Han har sånt tålamod och sån kärlek för pojkarna att jag ibland blir helt mållös.

familj_pappa_barn

Han är en sann förebild för pojkarna och en superpappa som jag är så stolt och tacksam över. Tänk att jag hade turen att möta en sån man. Ibland känner jag mig så dum som låter dagarna gå utan att jag ger honom nog med cred för allt han gör. Nu när jag har jobbat borta mycket så har han jobbat fulltid (om inte ännu mer) och samtidigt lyckats jonglera med barnen, hämta och lämna på förskolan, laga mat, lägga, ta hand om. Han gör allt här hemma när jag är borta och det är ett riktigt tufft jobb vill jag lova. Jag hör han aldrig klaga, utan han gör allt med ett leende på läpparna, allt för att hans familj ska ha det bra och må bra.

Det är så viktigt att inte ta sin partner för givet, utan visa uppskattning för allt den andra gör. Ibland får jag liksom stanna till och tänka efter hur bra jag egentligen har det. När jag hör på andras historier och tänker på hur det kunde varit så blir jag ännu mer tacksam över min man och hur vi har det i vår familj. Han är otrolig helt enkelt och jag kan inte rosa honom nog för den fantastiska, underbara man han är.

Tack älskling för att du är du, jag älskar dig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons