Liten guldklimp

Godmorgon!

Tack för att ni var så förstående igår och godtog mitt lilla avbrott. Det behövdes en dag för mig själv för att fundera och sörja det som hänt. Men för att må bra är det så viktigt att kunna se framåt och inte älta för mycket i det som har hänt och det ska jag försöka att göra nu..

Denna bilden låg i "utkast" bland mina opublicerade inlägg som jag helt enkelt glömt att lägga upp av någon anledning. Den togs i somras hemma vid poolen en dag när Filip var en riktig guldklimp. Han kan ha sina dagar då han är mindre glad och sina dagar då han är världens goaste. Jag kommer ihåg dagen så väl för jag hade varit borta och han och M hade varit på ett lekland, varav det orangea bandet på hans arm. Han var så sprudlande och glad och skulle berätta om allt dom gjort tillsammans. En fin dag med andra ord.

På tal om något helt annat så var jag hos läkaren igår och blev friskförklarad och jag frågade om jag kunde träna och det sa han var helt okej, så jag tänkte att jag skulle åka iväg till gymmet nu på morgonen och sen ska jag åka och kolla i lite butiker på allt höstnytt som kommit. Men jag tittar helt säkert in här vid lunchtid när jag tränat klart.

Kram, kram så länge!
  • Allmänt, Filip

Gillar

Kommentarer

Celine
Celine,
Nej så söt!
celinelf.blogg.se
oslofru
oslofru,
Tack 😊 Visst är han 😊
IP: 82.99.3.229