Att dela – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Att dela

Godmorgon!

Lördagmorgon och hela familjen får vakna upp tillsammans – finns inget bättre! Eller mjo, skulle vara anningen bättre om vi fick sova lite längre än till 6. 😉

SYSKONKÄRLEK

Filip sprang raka vägen till kylskåpet och plockade fram en clementin så fort vi kom ner för trappan. Clementiner är hela familjens favorit så vi brukar alltid ha hela kylskåpet fullt av dom orangea små bollarna.

syskon

Självklart delar Filip med sig, men han bestämmer när och hur mycket han vill ge bort. Han visar vem som är storebror och vem som bestämmer, men delar såklart gärna med sig till lillebror när han vill ha.

filip

Idag har jag lyckats tjata med min man att åka på lite möbel- och interiörshopping. Om det är någonting som jag mig väldigt lycklig så är det att köpa nya saker, vare sig det är till mig själv, pojkarna eller till hemmet. Sen är det så mysigt att kunna komma hem och lägga fram allt nytt man köpt. Bästa lördagsaktiviteten!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.