Att finnas här – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Att finnas här

Nu har jag hämtat hem mina älsklingar från förskolan och idag ska vi vara själva eftersom M ska hålla ett styrelsemöte för bostadsföreningen.

kärlek_hand_oskar

Dom börjar bli så stora nu och jag hade så gärna stoppat tiden om jag kunde så att vi kunde haft det så här fint för alltid.

kärlek_hand_oskar

Det ser nästan lite lustigt ut när Oskar traskar omkring, ett år gammal. Han är fortfarande en bebis i mina ögon, men samtidigt så växer han så fort och är på gränsen till att bli en liten pojke.

kärlek_hand_oskar

Jag blir lite smått känslig när jag ser på mina barn, hur goa dom är mot varandra och hur fina dom är. Dom ger mig så mycket kärlek att jag inte ens finner ord för att beskriva hur lycklig jag blir över att ha dom i mitt liv. Dom betyder så otroligt mycket för mig och jag är så rädd om dom. Helst hade jag velat hålla dom i handen och visa att jag är här, vad det än gäller, för alltid. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.