Holly & Whyte Kids Collection – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Holly & Whyte Kids Collection

Godmorgon,

I helgen när vi var på Ikea och shoppade så tog vi, som vanligt, en liten fikapaus och då passade jag på att ta lite bilder på pojkarnas nya fina kläder från Lindex och Holly & Whytes nya, fina barnkollektion.

Filip

Barnen fick varsin festis att smutta på, vilket var mer än uppskattat hos dom båda!

lindex_barnkläder_hollyandwhyte

Filip: Byxor – Här, tröja – Här … Oskar: Byxor – Här, tröja – Här

Oskar

Det blev en lång fikapaus så att vi fick fylla på med kaffe och barnen fick en liten sockerkick av saften.

barnoutfit_syskonkärlek

Perfekt litet stop för att orka med att fortsätta shoppa resten av dagen.

syskonkärlek

Barnen var så goa och glada hela dagen och för tillfället är varje dag en ren fröjd att få umgås med pojkarna. Dom är i en så perfekt ålder nu att det nästan aldrig är något gnäll, utan allt är kul och spännande, vad vi än gör.

barnoutfit_syskonkärlek

Det som är så roligt är att barnen lyckas hitta glädje i allt, så därför är det väldigt lätt att göra sånt som jag och M också uppskattar. Förut så var det inte så lätt att gå på stan och shoppa till exempel för barnen ville inte sitta still i vagnen och det var gnäll från start till slut. Men nu tycker dom att det är kul att bara få umgås med varandra oavsett var vi är någonstans.

barnoutfit_syskonkärlek

Så länge dom får vara tillsammans så är dom nöjda och så länge Filip får lära Oskar allt han kan så är han den gladaste pojken i världen!

syskonkärlek

Min goa lilla familj. 🙂

Det var en mysig helg som jag kan leva på länge, men nu är det tillbaka till vardagen igen. Jag är uppe tidigt som attan och börjar jobba redan kl 05.40, pojkarna ska till förskolan och sen ska M också till jobbet. Sen i kväll ska jag vara själv med barnen för då har M styrelsemöte.

Men nu måste jag skynda mig iväg, hoppas ni får en fin start på veckan,

Kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons