3 årig bröllopsdag – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

3 årig bröllopsdag

Godmorgon,

Igår opererades jag så då fick jag fokusera på vila och återhämtning och kunde därför inte blogga. Mer om hur det gick till denna gången ska jag sätta mig och berätta om alldeles strax, så ni får titta in här på bloggen om en stund så ska ni få veta hur det gick.

Men igår hade ju jag och M dessutom 3 årig bröllopsdag och jag trodde ju att mina tuttar var en fantastisk present i sig. Men som vanligt har ju alltid min man lite extra gåvor i bakfickan och ville fira lite extra.

present

Så när vi kom hem fick jag ett paket, ett jättefint halsband som matchade örhängen och armband som jag fått av mina barn i födelsedagspresent, samt ett presentkort för att kunna köpa massa nya fina underkläder nu när jag har en helt ny bh-storlek. 😉

Vi fick kanske inte fira vår bröllopsdag så som vi brukar med att åka iväg på spa och mysa, men vi hade det mysigt här hemma trots omständigheterna. Huvudsaken var ju att vi fick vara tillsammans. <3

Pojkarna har åkt iväg till förskola och jobb så jag har tid här hemma för mig själv. Det kommer att bli mycket vila och stillasittande dom kommande dagarna och efter att jag har ätit frukost så ska jag berätta för er hur allt gick till igår för jag vet att många av er är nyfikna. Jag är dessutom väldigt spänd på att få berätta med tanke på hur fruktansvärt det var sist..

Så vi hörs om en liten, liten stund igen. Kram på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.