Filmar igen! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Filmar igen!

Nu hörni tänkte jag att jag skulle börja filma igen. Jag köpte ju, för länge sen, en GoPro för att satsa på Youtube, men sen var det så otroligt mycket jobb och jag tröttnade rätt så fort tyvärr.

Men nu tänkte jag att det var lite roligt att filma igen eftersom jag inte längre bara lever i min lilla privata bloggvärld, utan även reser otroligt mycket runt om i Europa och har många övernattningsstopp i Norge. Så det tänkte jag kunde vara roligt att filma så att mina vänner och familj kan få följa med och se hur fint det är här, inte bara på bilder utan även på film.

Jag är verkligen ingen expert och filmerna kommer säkert inte vara så proffsiga, men huvudsaken är att jag kan visa er vad jag gör och vart jag befinner mig, detta gör jag även för att min familj ska kunna se mig när jag är bortrest.

Så om du tycker det är kul att följa med på mina resor och min vardag så får ni gärna prenumerera på min Youtube-kanal HÄR.

Jag såg precis på kameran att det låg massa filmsnuttar från vår resa i Italien så jag satte ihop dom i en kort film som ni kan få se här om ni vill:

https://youtu.be/xjqLAofgzjU

Rätt så ostabil film, sorry för det, ska försöka bättra mig framöver 😉

Kram, kram vänner

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.