Holly & Whyte – Den perfekta kappan – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Holly & Whyte – Den perfekta kappan

Vi ska snart hämta Filip på förskolan, men först tänkte jag titta in här och visa er denna dunderfina kappan från Lindex och deras Holly & Whyte kollektion. Jag älskar dom guldiga detaljerna till den marinblå färgen.höst_outfit_lindex

Kappa – Lindex, Holly & WhyteVäska – Louis Vuitton, Jeans – HärSkor – Vagabond

höst_outfit_lindex

Denna eleganta kappan passar mig och min stil perfekt och den kommer förmodligen användas flitigt dom kommande månaderna nu som hösten börjar smyga sig på ordentligt.

höst_outfit_lindex_jacka

Oskar är förkyld, M är hängig och jag börjar också känna mig lite tät i näsan. Filip är den enda i familjen som är helt hundra för tillfället. Vi får hoppas att det bara är någon tillfällig förkylning som inte håller i sig.

Men nu måste vi ner till förskolan och hämta lilleman. Tjo!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.