10 frågor & svar om skönhet – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

10 frågor & svar om skönhet

Tyvärr har jag blivit sjuk igen och ligger hemma med dunderförkylning och tycker synd om mig själv.. och eftersom ni förmodligen inte vill se bilder på mig nu och höra om när jag klagar över min täta näsa så tänkte jag istället svara på lite frågor om skönhet. Så… Enjoy! 😉

1. Vilken skönhetsprodukt skulle du ta med dig om ditt hus började brinna?

Ja hörni, om mitt hus brann så skulle förmodligen en skönhetsprodukt vara det sista jag skulle tänka på att få med mig. Men, om jag måste välja så skulle jag nog välja min hårolja.

finamig_skönhetsprodukter

Jag använder inget dyrt schampo eller balsam, men håroljan har jag lagt lite extra pengar på eftersom jag tycker den gör att hårtopparna håller sig starka och fräscha länge utan att jag behöver klippa mig. Håroljan jag använder är från Björn Axén och ni kan hitta den HÄR.

2. Vilken kändis tycker folk att du liknar?

Förr, när jag var lite större i storleken, så fick jag ofta höra att jag var lik Amanda Bynes. Fråga mig inte varför..

amanda_bynes

Om jag ska vara ärlig så tycker jag inte att jag är lik henne alls och tycker egentligen aldrig att jag har varit det heller. Men det var väldigt ofta jag fick höra det från flera olika håll och kanter, så jag antar att det var något drag för länge sen som förmodligen kunde likna.

I´m unique and ther´s no one like me! 😉

3. Om du skulle kunna skapa en ny magisk skönhetsprodukt, vad skulle det då vara?

Hmm. Då skulle jag vilja uppfinna ett schampo som gör att man kan tvätta håret och ändra färg på en tvätt till vilken färg man vill. Det hade varit så coolt att bara kunna byta färg utan att behöva gå till frisören. I så fall skulle man kunna vara blond ena dagen och rödhårig andra utan problem.

4. Vad är ditt bästa skönhetstips?

Gå på spa! En helg, eller bara en heldag på spa får en så avslappnad och efter ett besök på ett spa så kan man känna i hela kroppen att man är utvilad, vilket påverkar utseendet på ett fantastiskt sätt.

son_spa

Ett annat tips är att dricka mängder med vatten, helst med en citronbit i. Det gör undervärk med huden!

ansiktsbehandling_skonhetsfabriken

5. Hur många skönhetsprodukter behövs för att göra dig i ordning?

Då ska vi se.. Dagkräm, foundation, concealer, rouge, eyeliner, ögonskugga, ögonbrynspenna, mascara, hårspray, borste.. That´s it! Hur många blev det? 10!

6. Vilket läppstift/läppglans är i din väska just nu?

Ett matt läppglans från Nyx. Ni kan hitta det HÄR

7. Vilket är ditt favoritnagelack?

Jag målar inte naglarna själv utan går alltid och fixar dom, så därför har jag svårt att välja ett favoritnagelack. Säger istället att jag älskar Akryl 😉

ombre_akryl_naglar

Naturligt lack är finast eller franskt. På bilden ovan har jag en fransk ombré. 🙂

8. Vilken är din favoritmascara?

Jag byter ofta mascara eftersom jag tröttnar fort. Just nu använder jag Xlash Mascara som ni finner HÄR.

9. Jag går aldrig ut utan..

Eftersom jag alltid haft väldiga problem med akne så gick jag sällan ut utan foundation och concealer förr i tiden eftersom jag skämdes.. Men nu har jag kommit över det och går ut utan smink hela tiden. Jag har insett att små prickar i ansiktet inte ska få stoppa mig från att känna mig vacker precis så som jag är.

10. Vad kan du rekommendera dina läsare inom skönhet?

Unna dig en behandling så ofta du kan och har möjlighet. Inte för att det kanske behövs för utseendet, men för att det är viktigt att unna sig själv det lilla extra ibland. Gå till frisören, fixa naglarna, gör en ansiktsbehandling. Man känner sig alltid lite bättre och mer avslappnad efter att ha blivit ompysslad av en expert!

ipl_laserbehandling_skonhetsfabriken

Jag gör en ansiktsbehandling minst en gång i månaden och fixar naglarna var tredje vecka och jag mår alltid så otroligt bra efteråt. 

Det var lite svar på frågor om skönhet. Hoppas ni gillar det och som vanligt kan ni skriva till mig bland kommentarerna om det är något annat ni funderar på så ska jag självklart svara er där!

Kram, kram

Inlägget innehåller annonslänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.