Nelly Shoe Week – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Nelly Shoe Week

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott! Tyvärr så har jag sovit mindre bra i natt och vaknade av att jag var helt tät i bihålorna och gränsade till feber.. Egentligen är jag inte så förvånad eftersom pojkarna i familjen varit förkylda en stund nu. Förskolebarn ni vet, typiskt att man inte lyckas hålla sig borta från alla baciller eller i blir immun någon gång.?

Aja, när man är halvkrasslig så är det bäst att sitta hemma och ta det lugnt och då gör jag det jag älskar att göra som mest – internetshoppa!

Tänk vilken lyx att kunna sitta i soffan under en stor och mysig filt, med en kopp varm te och scrolla igenom sida efter sida med snyggt höstmode. 😉

Hösten har ju inte bara startat, utan vi är mitt uppe i den och nu börjar det bli hög tid att investera i höstens skotrender. Uppdaterade ankelboots i lack, lurex eller mocka kompletteras med thigh highs och sneakers. I höst är skorna dina bästa accessoarer och man kan se nitar, metallic, spännen och sammet. More is more!

skor_nelly_shoe_week

Själv har jag klickat hem, inte bara ett, utan två par thigh highs som är så otroligt snyggt nu till hösten. Både med klack eller utan, svart, beige eller brun – alla passar lika bra och är hett, hett, hett just nu!

skor_nelly_shoe_week

Är det något jag verkligen älskar så är det väskor och skor och det kan man aldrig få för många av. Så därför är det lite extra kul nu när det finns en möjlighet att få ett par gratisskor till kommande skoinköp för som extra krydda kommer Nelly under kampanjperioden även att skicka ut guldbiljetter i utvalda skolådor som gör ditt nästa skoinköp gratis. Så håll utkik!

Kom till kampanjen HÄR

Jag ska fortsätta kolla runt om jag hittar något mer fint att fylla min höstgarderob med så hörs vi igen lite senare,

Kram S

I samarbete med Nelly.com

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.