Det lilla extra – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Det lilla extra

Som ni vet så blir jag tokig när jag går hemma för länge och går alltid lös på alla shoppingsidor som finns och för en stund sen så hittade jag en present på Guccis hemsida som jag visste att min man skulle uppskatta. “Klick” sa det så var presenten beställd och “ring, ring” sa det på mobilen några timmar senare. What? Gick det så fort!? Jodå, UPS kom och paketet från Gucci var plötsligt i mina händer. “Här älskling, får du av mig”

gucci_present

Det behöver inte vara födelsedag, bröllopsdag, julafton eller annan högtid för att kunna ge presenter till varandra. Utan denna lilla gåva ville jag ge min man för allt han gör för mig och våran familj. Jag önskar att jag kunde göra något mer för att visa min uppskattning till min man, men ett paket får vara en symbol på hur mycket jag uppskattar honom.

Vi är megaförkylda här hemma och tyvärr så blir det inte så mycket spännande att skriva om när man inte gör så mycket mer än att bara ligga på soffan på dagarna. Ledsen för det goingar, men hoppas ni förstår!

Jag kommer fortsätta shoppa loss, se på serie, äta glass och ta det lugnt. Ska hämta pojkarna på förskolan om en liten stund men mycket mer aktivitet än så blir det inte idag.

Hoppas ni får en finfin fredagskväll, kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.