Pyjamasfin och dusch – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Pyjamasfin och dusch

Godmorgon!

Det är fredag och alldeles strax helg. Som vanligt har denna veckan rusat förbi i en väldans fart.

barn_pyjamas_filip

Igår var jag hos läkaren som sjukskrev mig igen, tyvärr har jag åkt på en nedrans förkylning och blir hemma idag. M är också sjuk, men som tur är så är barnen friska och ska alldeles strax åka iväg till barnhagen/förskolan.

barn_pyjamas_filip

Han har sprungit runt på strålande humör hela morgonen i sin fina pyjamas som han fått från Lindex. Det är helt otroligt vad det går åt kläder när barnen är i denna åldern. Det känns som att vi köper nytt hela tiden och tvättar flera gånger om dagen, men trots att pojkarna har hundratals av pyjamaser, byxor, tshirts och tröjor att variera mellan så känns det ändå nästan aldrig som dom har något att ha på sig. Bara hos oss det är så? 😉

barn_pyjamas_filip_lindex

Idag är det förresten fyra dagar sen jag opererades och jag vet att ni är många som är nyfikna på hur jag mår och hur allting känns. Själva smärtan är helt och hållet borta och hade det inte varit för att jag åkt på en förkylning där jag är fullkomligt tät i näsan och bihålorna så hade jag varit i fin form. Om en liten stund nu så ska jag duscha för första gången sen operationen för det ska man helst inte göra fören fyra dagar efter och igårkväll, när jag egentligen ville göra det så passade det inte eftersom M var tvungen att åka till doktorn pga sin ihållande förkylning och jag var tvungen att passa på barnen. Så med andra ord har jag inte duschat på fyra dagar och ni kan ju gissa hur jag känner mig – ofräsch.

Så nu blir det en dusch, sen koll på hur allting ser ut och sitter och efter det ska jag fortsätta kurera mig.

Hörs sen vänner, Kram S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.