Cykel utan trampor – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Cykel utan trampor

Godmorgon,

Klockan är 04,45 och jag ska snart till jobbet, så tänkte berätta om gårdagen för er nu innan jag åker iväg.

I somras fick Filip en cykel av sin mormor och morfar. Inte en vanlig cykel, utan en cykel utan trampor som man liksom sitter på och sparkar sig fram med.

cykel_filip

Filip älskar den och även fast det inte är trampor på så går det riktigt fort i svängarna vill jag lova! Detta kan nog varit den mest uppskattade presenten Filip fått och en perfekt grej att få lära sig på innan man börjar cykla på riktigt. Nu lär han sig att hålla balansen och få kontroll, så till våren passar det nog perfekt med en ny cykel med trampor på!

grävmaskin

Igår när vi hämtade barnen på förskolan så tog vi en liten extra promenad i det fina vädret innan vi gick hem.

cykeltur

Oskar somnade i vagnen, men Filip cyklade runt som en tok och blev extra glad när vi åkte förbi två stora grävmaskiner som han ville hoppa upp på och leka med. Ni kan ju gissa om det tog tid innan vi lyckades slita lilleman därifrån! 😉

filip

Filip ville laga middag när vi kom hem och hade lust att laga mackaroner och köttbullar till vår stora förtjusning. Middagen serverades med ketchup och slukades upp på ett naffs.

Det var en perfekt måndag och fin start på veckan och idag är det en ny dag med nya möjligheter, så spännande!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mari

  Vad roligt, vi har en exakt lika dan cykel till Adrian. Men en annan färg. Fast han gillar tyvärr inte att cykla på den. Hans tålamod är inte den bästa, vill kunna allt på en gång!

  1. susannajungblom
   oslofru

   Å så kul att han har en likadan! Filip var inte så förtjust i starten heller, men efter många om och men så lyckades han till slut få in tekniken och nu är han mer eller mindre galen! 😉