Abstrakt konst – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Abstrakt konst

Hej på er!

Vilken dag jag har haft idag! Den har varit väldigt lång och jag har fått gjort massor eftersom jag var uppe redan klockan 4 imorses. Det var lite halvtrögt att vakna till liv och det var iskallt att komma ut till bilen och köra till jobbet. Men väl framme så mötte jag underbara kollegor och hade en riktigt fin dag på jobbet. Några timmar senare så var jag hemma igen och hade flera timmar tillsammans med barnen och min älskade man som hade förberett middag på bordet när jag kom hem. Efter middagen har jag bara velat fokusera på barnen och haft full fokus på dom med massa lek och bus. Dom har varit på spralligt humör, vilket har varit högljutt, men väldigt kul!

M håller på att lägga barnen så jag fick lite tid över att titta in här. 🙂

På tal om något helt annat så har jag förresten börjat måla abstrakt konst igen. Alltid när jag får lite tid över måla_abstrakt_konst

När jag började måla så blev det mycket naturmålningar i olja, men nu tycker jag att det är mycket roligare att måla abstrakt konst i akryl. Det går fortare och det är roligare att få använda sig av sin kreativa sida där jag mer kan använda min fantasi. Ingenting är rätt eller fel och det är när man exprimenterar som det oftast blir bäst resultat.

abstrakt_konst

Denna tavlan har jag målat om och om och om igen. Målat över, börjat på nytt och målat över igen. Men nu, nu börjar jag tycka att det känns relativt bra och ska bara piffa till den lite grann och det gör jag bäst om jag sätter upp den på en ställning så att jag ser den när jag går förbi. På så sätt får jag idéer och kan ändra och lägga till när jag kommit på något nytt som kanske kan passa.

Nu kom min finfina, goa man ner igen. Så nu blir det myskväll!

Kram på er

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.