Dinnertime med tokarna – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Dinnertime med tokarna

Hej på er!

Herregud, det har nog aldrig hänt tidigare, men jag glömde helt och hållet av att uppdatera bloggen imorses. Men jag var så otroligt stressad på morgonen att jag helt enkelt inte hann och sen har jag varit på mitt andra jobb hela dagen och inte haft möjlighet att gå in på internet. Men, nu är jag hemma och kan äntligen säga hej till er alla fina underbara vänner.

En sak som jag alltid kommer att sätta så otroligt stor pris på är att få äta middag tillsammans med hela familjen på dagarna. När alla kommit hem från jobb och förskola så samlas vi runt matbordet och äter något gott och pratar om vad vi gjort under dagen.

Oskar

Oskar säger kanske inte så mycket, men han hänger med och babblar på sitt sätt och tycker alltid att det är lika kul att äta, speciellt när Filip matar honom.

syskonkärlek

Filip har börjat öppna upp sig mer och mer och sätter ihop meningar nu på ett helt annat sätt än vad han gjort förut vilket gör det lite lättare för oss att kunna hålla en relativt normal konversation. 🙂

middag

Men det är inte bara pratet som är roligt, utan bara att få sitta i lugn och ro under en stund på eftermiddagen och se på mina dårar till barn är extremt underhållande kan jag lova!

Filip

Dom är lika tokiga båda två och busar alltid med varandra och middagarna brukar sluta så som idag – Hälften av all mat fullproppad i Filips mun och resten nerkastad av Oskar på golvet. Busungar!

Oskar

Självklart har vi alltid efterrätt för att dra ut på middagen ännu längre innan det är dags för att bada, borsta tänderna och sen gå och lägga sig. Och idag bjöd vi på barnens favorit – vattenmelon!

syskon

Nu ska vi lägga pojkarna om en liten stund och sen måste jag packa väskan för imorgon ska jag sova borta och kommer  inte hem fören på torsdag igen.

Kramkram och godnatt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.