Packa med två barn – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Packa med två barn

Godmorgon!

Gud så skönt det var att komma hem igår efter att ha varit borta i några dagar. Att få krama om barnen innan dom skulle sova var guld värt och att få finnas där när dom vaknade var nästan desto bättre. (Bortser dock från natten då Oskar vaknade 5 ggr innan kl 12, fick ersättning – sov till 03, fick ersättning igen – sov till 05 och sen ville upp och hoppa kl 06.30)

tvåbarnsmamma

Idag ska jag och barnen åka till Sverige och hälsa på mina föräldrar, samt min mormor och morfar och lite annan släkt och vänner. Men innan vi kan åka någonstans så måste vi packa och det är inte lätt med två barn som vill leka och busa kan jag lova!

familj_lek

Jag har ju saknat dom så himla mycket när jag varit borta så därför vill jag ju ge dom massa uppmärksamhet och leka istället för att ta tag i den mindre roliga packningen. Men snart, snart så ska jag sätta igång och slänga ihop lite kläder och andra måsten i en väska så att vi kan komma iväg innan Oskar ska sova middag.

lekar

Det brukar fungera bra att köra bil med barnen så länge man tajmar det med när Oskar ska sova middag och Filip har lekt av sig och har lust att vila. Tre timmar går ju relativt fort så förhoppningsvis ska det inte vara några problem och blir det för mycket gnäll så stoppar vi bara på vägen, svårare än så är det inte.

Nä nu måste jag slänga ihop datorn, vi hörs i Sverige nästa gång. Kram, kram tills dess!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.