Baby Jogger City Tour – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Baby Jogger City Tour

I samarbete med BabyJogger

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott allihopa och få en härlig start på helgen. 😉

Nu mina vänner ska jag presentera er för den nya ultimata resevagnen – Baby Jogger City tour.

baby_jogger_recension

Denna resevagnen känns stabil och ordentlig med rejäla hjul som svänger lätt och smidigt. Den har ett band bakom ryggen som man kan justera för att ändra läget till liggande eller sittande position.

baby_jogger_recension

Visst finns det många bra resevagnar att välja mellan, men det är då inte många som är så här bra och som man dessutom kan packa ihop till en liten väska som till och med är så pass liten att den passar som handbagage på flyg!

baby_jogger_city_tour_recension

Till vagnen kommer en liten väska som man kan använda som ryggsäck – perfekt för oss småbarnsföräldrar som ofta har så mycket annat att bära och tänka på. Tänk vad smidigt att kunna köra barnen i vagnen ända fram till flyget när man ska ut och resa och sen bara lägga ner vagnen i väskan, putta upp den som handbagage i bagagehyllorna och sen slänga på sig väskan på ryggen när man ska ut så man har armarna fria för att ta hand om barnen och allt annat man har med sig som ska bäras på.

baby_jogger_city_tour_recension

Jag har precis fått hem vagnarna och längtar spänt efter att få ta med dom på nästa resa för att se om dom håller vad dom lovar.

baby_jogger_recension

En blå till Oskar och en svart till Filip.

Vi har varit så otroligt nöjda med våran dubbelvagn från Baby Jogger och dom tidigare resevagnarna som vi provat så att dessa vagnar håller måttet tvivlar jag inte en sekund på!

Idag skiner solen och vi ska alldeles strax äta frukost och sen gå till lekplatsen. Sen har vi inte planerat någonting under resten av dagen, men ikväll ska vi till min mormor och morfar på kräftskiva. Myspys!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.