Matförgiftning och Alpacamössor – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Matförgiftning och Alpacamössor

Godmorgon, eller kanske jag skulle säga goddag?

Igår var ju vi på kräftskiva hos min mormor och morfar, som för övrigt var jättetrevligt och som jag kommer att berätta om sen. Men, jag åkte ju på någon jädrans matförgiftning och har legat och mått pyton hela natten, hade feber när jag “vaknade” och blev fullkomligt spyfärdig så fort jag rörde mig en gnutta.

Därav den försenade morgonposten idag. Jag har helt enkelt legat och mått förfärligt och har först nu börjat komma tillbaka till livet igen.

På tal om något annat än matförgiftning så har ju mina föräldrar varit bortresta Peru och Bolivia och hade med sig lite sovunirer därifrån till barnen.

filip_alpacamössa

Bland annat så fick pojkarna varsin alpacamössa som dom var så söta i.

oskar

Jag har precis kommit upp ur sängen och känner mig helt slut i kroppen, men jag har ändå lust att försöka komma ut en sväng för att andas lite frisk luft.

Lovar att titta in här lite senare och berätta hur kräftskivan var igår. Puss och kram så länge

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mari

    Haha börjar nästan bli lite trött på mina egna kommentarer om att “Den har Adrian med” ;). Men mina svärföräldrar kom också hem från Peru ganska nyligen och Adrian fick en jättefin alpacatröja. Så underbart material och varmt om inte annat!

Annons