Ny hårfärg – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Ny hårfärg

Godmorgon på er!

Nu är det verkligen på tiden med en ny hårfärg!

hårfärg

Jag har gått alldeles för länge utan att ha klippt mig och ännu längre med denna fruktansvärt fula hårfärg och utväxt. Som ni kanske ser så har jag färgat håret själv och har tre nyanser av brunt längst upp mot hårbotten. Så nu när jag är hemma hos mina föräldrar i Alingsås med barnen och så ska jag passa på att besöka mammas frisör som ska hjälpa mig med både klipp och ny, fräsch färg.

Tänkte att jag skulle ta för- och efterbild så ni får se den drastiska skillnaden jag ska göra. Hihi.

Puss och kram så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons