Halloweentävling – Vinn 500kr hos Lindex – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Halloweentävling – Vinn 500kr hos Lindex

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Då så mina vänner tänkte jag, i samarbete med Lindex, tävla ut 2 presentkort á 500kr styck till två lyckligt lottade vinnare!

halloween

Lindex har en superhärlig halloweenkollektion där ni säkert kan hitta något fint till barnen, eller kanske ni har lust att köpa något fint till er själva? 500kr är vinsten och vad ni använder pengarna till är upp till er! 😉

Så, vad krävs för att vara med och tävla? Inte mycket! Så här gör du:

Skriv i kommentarsfältet att du vill vara med och tävla och berätta vad du tycker är den bästa outfiten för halloween!

En extra liten bonus är om du vill dela med dig av tävlingen i dina sociala medier, tex blogg eller facebook. (skriv i så fall i kommentaren att du har delat)

barn_pyjamas_filip

Den här söta halloweenpyjamasensom Filip har på sig är från Lindex halloweenkollektion – erkänn söt! 😉

Som sagt så har ni dubbel chans att vinna då vi kommer att utse två stycken vinnare. Och vinnarna kommer att utses på tisdag om exakt en vecka (25/10) Massa lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mirre A

  Svarta häxorna !
  Ja!
  Bästa outfiten som inte kostar knappt någonting…. Alla har ju svarta kläder i garderoben och när man sätter ihop dem till helsvart på sig och barnen och sminkar till det lite så har man vips halloweens läskigaste outfit ( och billigaste) !

 2. Lena

  Hej jag heter Viggo och är gärna med och tävlar!! Jag skulle klä ut mig till superhjälte på halloween, bäst är nog superman eller Hulken eller kanske kapten america eller Batman fast nä bäst är nog spiderman så klart 🙂 hoppas jag vinner så jag kan klä ut mig och vara med på spökdagen på dagis kraaaaam!!

 3. Amina

  Jag är hemskt gärna med och tävlar 🙂 Jag tycker nog att den bästa halloweenklädseln är den mest basala: ett vitt lakan och hål för ögon och mun plus lite mörkt ritat runt hålen. Det ser så gulligt ut! Inte för läskigt för alla barnen. Och härligt old school i tider med sminktutorials och masker. Kram!

 4. Amanda

  Är gärna med och tävlar. Läser bloggen dagligen men detta är första gången jag kommenterar. Vore guld att vinna då vi har ganska tajt ekonomiskt (och lilleman får det mesta begagnat). Vore roligt att kunna ge han något nytt inför halloween/jul nu i klädväg. Jag tycker bästa utklädseln är den som 1. är lite hemmagjord (man tar vad man har hemma, kanske kombinerar med ngt litet man köpt), och 2. som gärna bygger på en lite läskig/ond karaktär från någon film eller serie (typ cruella devill, häxan i snövit, björnbusarna från kalle anka)…

 5. Karina

  Jeg vil være med! Den beste kostymen, som jeg har laget selv, er en kulegrill 😉 Jepp, du leste rett! Hadde hjul på skoene, lokket på hodet, grillen rundt magen og tilogmed laget glødende kull 😉 Pleier alltid å feire Halloween, alltid gjort det siden jeg var liten. Kan også ha noe med at jeg har bursdag den dagen 🙂

 6. Daniela

  Vilken härlig tävling ❤️ den absolut bästa halloweenutstyrseln är inte häxan, inte djävulen och framför allt inte clowner. Det absolut bästa är att lägga fram olika grejer som smink och mjöl, hårspray och ge ungen fria händer att skapa sin egen skrämmande varelse. Här hemma har vi haft allt ifrån häxofanter till spökdansös, lite av allt det bästa alltså. Nu börjar tjejen bli stor och vill väl klä ut sig lagom och gal snyggt, men kläder det vill hon shoppa! Vi håller tummarna för vinst ????

 7. Rolf

  Bästa outfiten på Halloween är en zombiedräkt. Mina älskade barnbarn skulle ta på sig dräkterna och skrämmas lite med våra nära och kära. Vi skulle ha ett roligt morfar/barnbarns mys och äta massa godis och dricka. Älskar så att få vara dom nära. Har delat tävlingen på mitt Facebook konto, där jag heter https://www.facebook.com/rolf.abrahamsson.94

 8. Birgitta

  Så fin tävling som man inte kan missa. Bästa Halloween outfiten är en läskig Häxkostym. Så där härligt skrämmande i mörkret. Vinner jag ska jag överraska min älskade dotter med presentkortet. Hon är alltid så glad fast hon har fått kämpa så med svår sjukdom och ska snart in på en operation. Håller tumme och tå, att den fina vinsten hem till mig ska nå, så hon den av mig kan få. Jag har delat på FB: https://www.facebook.com/birgitta.abrahamsson.9

  Kram

 9. Madelene

  Självklart vill jag vara med och tävla. Den bästa outfiten för Halloween är förstås en skelettdräkt. Sådär lagom läskig! Jag delar tävlingen på Facebook och heter Madelene Abrahamsson där. Håller tummarna! Kram

 10. Helena i Uppsala

  Varma kläder och skor så man klarar att vandra omkring på kyrkogården, tända ljus på näras gravar och även stanna en stund i det ortodoxa kapellet mitt på kyrkogården där munkarna sjunger gregoriansk liturgimusik. Det är så vilsamt!

 11. Mari

  Min bästa halloweenoutfit var när jag var höggravid med Adrian. Ett par vänner hade kombinerad bröllop- halloweenfest och jag kom som gravid nunna. I år blir det dock soffan i favorit myskläderna och en extra stor påse godis. Som nybliven 2-barnsmamma lockar inte så mycket annat 😉

 12. Johannes

  Vad roligt med en tävling! Nu när vi har små barn så känner jag att läskigt inte är någon prioritet i Halloween-utklädnaden, annars tycker jag ju läskigare desto bättre!!

  Men man vill ju inte skrämma de små för mycket. Så i år ska jag vara utklädd till en egyptisk farao och dottern ska vara favoriten Elsa i Frost.

  Presentkortet hade verkligen kommit väl till pass här hemma då dottern växer så det knakar och plånboken är tunn. Håller tummarna för vinst för mig och min lilla tjej.

 13. Nadja Segerström

  Jag är med och tävlar! 🙂
  Jag tycker att dom bästa halloweenutklädnaderna är dom klassiska som t.ex. häxor och zombies, om man anstränger sig och verkligen gör det bra 🙂
  Har delat tävlingen på min Instagram och Facebook! Håller tummarna, är i stort behov av en vinterjacka och Lindex har så fina grejer!
  Kram /Nadja

 14. Mikael K

  Såg att frun, tillika barnens mamma hade uppe din blogg uppe och jag scrollade förbi lite nyfiket. Kan omöjligt låta bli att tävla, för hon skulle bli SÅ förvånad om jag vann. Och dessutom är Lindex där vi handlar kläder till barnen. Så mycket fint till bra priser.

  Bästa outfit till Halloween tänker jag är nåt som alla kan göra. Ett gammalt lakan, gör hål för ögonen och släng på lite rödbetssaft och låt torka. Perfekt som blod.

  Yngsta dottern är ett år och jag erkänner, hon är nästan olidligt söt, speciellt som halloween-pumpa. Haha 🙂

  Delat: https://www.facebook.com/mikael.karlsson.961556/posts/10154170950917572

 15. Nathalié teodorson

  Bästa outfiten är att vara en mumie ;). Perfekt för båda små och stora! Ta vita lakan och riv i remsor, vira dem runt kroppen och måla gärna lite svart och rött fläckvis överallt. Klart!

 16. Malin

  Eftersom att jag är höggravid så tycker jag att den bästa outfiten är någon där man gör något av magen. Vill man vara riktigt läskig kan man ha bebisarmar och ben utstickande ur magen (från en docka) – annars kan man måla magen till en söt pumpa. Får dock se om jag och magen hinner vara med på halloweenfest, har BF om en vecka!

 17. Elin

  Är gärna med!
  Har inte klätt ut mig speciellt ofta, men då jag gjort det har jag varit häxa. Enkelt med bara en svart hatt och kvast. 😉

 18. Lotta

  Den absolut bästa dressen jag någonsin sett är när det knackade på dörren för några år sedan och utanför står ett stek litet ägg 😉 hon förklarade att det är minsann rätt så läskigt när man hamnar på stekpannan så bus eller godis på den!?! Själv klär jag gärna ut mig och mina två små grabbar till familjen Mumie 🙂

 19. Tommy

  Hej hopp
  Klart man vill vara med. Den bästa kostymen är den min son har på sig så klart. Detta året ville han vara clown egentligen men det vågar jag inte skicka ut honom som tack vare vissa sjuka individer.
  Så i år blir bästa kostymen istället spöket Casper.

  Ha det fint
  Tommy

 20. Anna Lundqvist

  Bästa utstyrseln är helt klart spöke. Enkelt att fixa till o sånt gillar ju jag som då inte är så pysslig av mig ????

 21. Frida Elmgren

  Vår familj fullkomligt älskar Halloween! Det är den tid under året som man kan klä sig nästintill hur som helst och komma undan med det ????

  Det är mycket Superhjältskaraktärer nu så här hemma skulle vi med största sannolikhet bli Superwoman, Batman och Batgirl ???? Superhjältstema ????

 22. Christina Frisberg

  Christina Frisberg 🙂
  Klart jag vill vara med i tävlingen 🙂
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på FB under mitt namn Christina Frisberg.
  Alla små goa ungar blir ju bara världens sötaste spökungar, ingen kan någonsin bli rädd för dem . så här blir det godis minsann 🙂 <3

 23. Tina Nygårds

  självklart vill vi va med och tävla. Om vi vinner blir det nya kläder till barnen att ha på julafton.
  Halloween är inte någon jättefavorit här hemma. Men bästa klädseln tycker jag är spöke, katt, mumie eller liknande. Detta kan man fixa själv med urväxta kläder, lakan el toapappeer t ex. Det gör att fler kan va med och kanske inte känner att dom inte ha råd att köpa en massa som man egentligen inte har råd med.Så mitt svar blir kort och gott: Något som man kan göra själv med saker man redan har och kanske till och med tänkt slänga.

 24. Jessica Hellström

  Bästa halloweenkostymen är naturligtvis att vara en läskig pirat, min son älskar Pirates of the Caribbean filmerna så Jack Sparrow är idolen 🙂

 25. felicia

  Jag är med och tävlar!
  Den bästa halloweenutstyrseln skulle jag säga är… Den som chockerar, den som har tänkt “out of the box” och framförallt – den som är lite underlig!
  Jag gillar när man kombinerat olika vanliga kläder och byggt ihop en look – något som jag tror är enklare än vad man tror =) Till exempelvis pirat genom använda sig av haremsbyxor, randiga tröjor och en bandana, jag tycker det är roligare – än när man har en färdig dräkt! 😀
  Jag skulle ge presentkortet till min lilla kusse på 4 snart 5 bast, då skulle han få köpa valfritt att ha på sig under halloween, så roligt! 🙂

 26. Emma F

  Gokväll!
  Själv skulle jag säga vampyr, men frågar jag min 3-åringa son säger han pumpa. Livrädd för blod & läskiga masker! ????

  Trevlig kväll & Tack för en inspirerande blogg.

  Mvh Emma

 27. Emely

  Ja, vilken härlig tävling. Jag är gärna med och tävlar!!!
  Jag älskar Batman, men eftersom han inte är så läskig klädde jag därför ut mig till en fladdermus. Cape, svart målarfärg i ansiktet, svarta kläder och öron. T.om jag blev rädd för mig själv 🙂

 28. Åsa

  Halloween är roligt tycker jag. Innan min man och jag blev en familj klädde vi ut oss rejält. Bland annat med toapapper och färg i ansiktet så man såg grotesk ut, minst sagt. Skrattar åt oss såhär i efterhand! Nu för tiden gör vi lite mys med barnen, bl.a. bakar maränger med ögon som ser ut som spöken. Kul, hoppas jag blir en av vinnarna! Kram

 29. Fanny

  Jag är med och tävlar! Halloween alltså…jag tycker inte så mycket om utklädnader som har med monster, djävlar och häxor att göra. Jag tycker mer om amerikanska Halloween – där verkar det vara mer kutym att klä ut sig till roliga saker också! Min bästa halloweenkostym hade varit att få klä ut mig till Audrey Hepburn!

 30. Kristina Gustafsson

  Har nyss fått ett jobb efter en lång tids arbetslöshet och har under den tiden gått upp i vikt så jag har inte mycket att ha på mig till mitt kommande jobb. Det vore underbart att köpa någonting som passar mig och som skulle göra mig mer bekväm inför starten.
  Jag gillar alla superhjälte teman på Halloween!

 31. Rebecca

  Vill självklart vara med och tävla! Bästa outfiten jag sett måste vara Dracula då det går att göra i så många olika skepnader, läskig/sexig/rolig etc…

 32. Anna G

  Kul tävling! Jag är gärna med och tävlar. Bästa outfitten tycker jag är det klassiska skelettet – gärna hemmagjort med lite fantasi och vit textilfärg på svarta kläder 🙂

 33. Johanna

  Vilken fantastisk tävling!!! Det finns ju så himla mycket man kan klä ut sig till och jag har alltid beslutsångest^^ haha Men nu när jag har barn så vill man ju inte se allt för läskig ut. Vi ska till halloween på Liseberg i år och då är det tänkt att min dotter ska få vara Bambi, hon har fått den super söta Bambi-mössan från Lindex och eftersom vi ska vara utomhus så blir det perfekt. Själv funderar jag på catwomen eller något liknande, inte läskigtså det skrämmer barnen men ändå lite sexigtför min mans skull 😉 hihi

 34. Maria 6 barns mamma snart 7

  Åh jag skulle så gärna vilja vara med och tävla, den bästa halloween dräkten häxa dräkt.. dottern ska på Halloween fest o de hade varit så roligt att kunna ge henne något extra till den festen, skulle gärna länka din sida, men är inte så jätte duktig på datorer o länka, ja kan försöka mig på de.

 35. Linda

  Är med och tävlar. Delat på bloggen http://nouw.com/lindah86/

  Den bästa utklädnaden för mig i år kommer bli vampyr.
  Kommer ha halloweenfest i samband med min 30-års fest i år 😀 fyller nu den 20/10 och vi kommer ha festen veckan efter den 29/10 🙂
  Om jag skulle vinna så kommer jag bli överlycklig 🙂

 36. Linda R

  Jag är gärna med och tävlar!
  Det bästa outfiten är som ett troll! Minimal ansträngning och man får nytta av gamla trasiga kläder man tänkt slänga! Rufsigt hår, svart, utsmetat kajal över ansiktet och en svans av trasor! Underbart naturligt!

 37. Sanna

  Wow, vilken perfekt tävling! I morgon fyller min dotter 9 år och detta presentkort hade suttit perfekt då garderoben ekar tomt efter lite nytt i större storlek. Det skulle med andra ord helt klart komma i rätt tajming.

  Här hemma älskar vi Halloween (särskilt då vi båda fyller år i nära anslutning, den 19/10 respektive 2/11) men också för att det är så kul att pyssla, klä ut sig och se en massa skräckfilmer. Bästa dräkten enligt mig är något udda som alla andra inte har. I år blir det Haley Quinn för dottern som ska på Halloween disco på fredag, och vi håller alla tummar och tår för att de ska bli en lite mer udda dräkt och inte samma som alla andra.

  Det viktigaste när det kommer till att välja kostym tycker jag egentligen är att man vågar gå utanför ramarna och inte är rädd för att leka loss med smink, peruker och färg i håret. För det är trots allt det som kan göra en helt outfit!

  Kram Sanna

 38. Helen

  Jag vill gärna vara med och tävla! I år tänkte jag mig en klassisk halloweenoutfit i form av en pumpa dekoration på magen, eftersom jag är gravid i vecka 36 med vårt andra barn. Har alltid tyckt detta är den bästa halloweenoutfiten och äntligen får jag möjlighet att själv bära den!

 39. Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv-

  Jag är med, jag är med! 😀 Delat på min blogg och inlägget kommer upp imorgon (19/10) lunchtid 🙂
  Jag är pinsamt besatt av vampyrer, så ska jag klä ut mig i år blir det lätt det 🙂 (hade det inte varit så fokuserat på läskiga typer så hade jag typ klätt ut mig till enhörning, haha)

 40. Heidi

  Åh jag ÄLSKAR verkligen halloween. älskar ! jag och min dotter som är två ska gå på halloweenfest och vill vara en liten svart katt! Mamman kommer va en häxa. Det sägs att svarta katter var häxornas små följeslagare dom fått av djävulen så det är ju en cool matchning 😉

 41. Petra

  Åh, den pyjamasen som din son har på sig skulle jag vilja ge till mina två barnbarn. Då skulle de små pojkarna sova gott!!

 42. Finurliga fröken

  Självklart vill jag vara med och tävla. Vore jätte kul att vinna så jag och barnen kan köpa lite härliga kläder till vår halloween fest. Bästa utklädningen måste vara min sons som förra året var zombie. En förliten tröja som jag klippte sönder och hade röd färg på tillsammans med byxor som gick samma öde till möte. Vit i ansiktet, svart runt ögonen och lite blod runt munnen. Och en kniv genom huvudet. Han såg riktigt otäck ut. Och mycket godis fick han!

 43. Helena Rahlenius

  Det vore så kul att vinna ???? vi firar inte Halloween något speciellt fast äldsta sonen är ofta på disco då. Jag gillar inte dessa monster och blodiga utstyrsel utan en gång gjorde vi iordning så han blev en spindel ????

 44. Emelie Björk

  Jag är med och tävlar. Bästa outfiten för halloween är för mig catwomen i batman då min son älskar batman och kommer vara det som varje år ????????

 45. Madde

  Kul med tävlingar och presentkort på Lindex är perfekt. Halloween, bästa utstyrseln. Det enkla, tänk Morticia i familjen Adams så har du mig.