Aldrig nöjd – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Aldrig nöjd

Godmorgon,

Jag lovade ju er att jag skulle visa resultatet på mitt hår efter att jag varit hos frisören och åååh jag blir så ledsen på mitt hår. Jag vet att jag passar bäst i mörkt hår, men jag har alltid lust att prova något nytt och tycker att det är så kul med lite förändring, så denna gången ville jag prova på att göra en ombré. När jag tänker en ombré så tänker jag mig en schysst övergång från mörk till ljus..

ombre_hårfärg

Frisören var underbar och gjorde ju precis det jag bad om (på sätt och vis). Dock tycker jag att resultatet blev fruktansvärt och som vanligt blev jag missnöjd.. Övergången från mörk till ljus är för drastisk och jag tycker bara att jag ser fullkomligt förfärlig ut.

arg_frustrerad

Men jag får skylla mig själv att jag vill prova på frisyrer och hårfärger som inte passar mig. Att jag aldrig lär mig. 🙁

Färgen blev inte bra, men jag hade ett jättemysigt besök hos en underbar frisör som jag fick spendera 3,5 timmar hos. Vi pratade om allt möjligt kul. Han klippte mig väldigt bra, masserade, schamponerade och tog hand om mitt hår. Så själva frisörbesöket var fantastiskt avkopplande och värt. Färgen dock kan ju diskuteras..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alexandra

  Hej!

  Jag vill bara ge ett frisörtips, världens bästa frisör på Adam och Eva, sten o strøm. Han heter Alexander Harlem! Han är magisk! ja, det är dyrt men fy fan vad det är värt det!!

 2. AngelicasVärld

  Men nä det där vart ju riktigt uschligt! Jag gjorde en ombre för ca 1 månad sen å är super nöjd…fick en snygg övergång mellan mörkare till ljusare. Jag skulle aldrig ens betalat för det där resultatet!

 3. Elsa

  Åh nej så där ska det absolut inte se ut! Ser ut som det har blivit hel blekt på helt fel sätt. Vill du behålla lite av ombren men ändå gå mörkare så skulle jag lägga en nyans ljusare än vad du har på toppen på längderna, det kan mjuka till det ljusa men ändå behålla lite av ombre känslan i håret. Eller gå till frisör som troligtvis mörkar ner det/nyanserar det och gör en shysst övergång. (Jag är utbildad frisör och gör ombre/balayage).

 4. Mamma

  Nej det där blev verkligen inte bra :O Det måste vara en otroligt oerfaren frisör.. Jag har haft ombre i några år nu och det är viktigt att man går till en frisör som är specialutbildad på tekniken, om man ska få ett riktigt bra resultat. Enligt det jag ser på bilderna så ser det ut som att du bara fått två färger, det är ju ingen övergång alls- jag skulle kräva pengarna tillbaka!

  Jag skulle rekommendera dig att gå till Perfect Hair på Frogner i Oslo eller till Hendrix i Oslo.

 5. Madde

  Tråkigt då man inte blir nöjd, och på dom bilderna du visade förstår jag precis vad du menar. Ibland kan det rätta till sig vid tvätt, men som du skriver. För drastiskt..