Halloweenpresent – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Halloweenpresent

Jodå, jag hade rätt när jag gissade att Filip skulle bli glad när han kom hem från förskolan.

paket

Det första pojkarna gjorde när dom kom innanför dörren var att springa fram till den stora påsen som jag hade hängt upp på glasdörren in till vardagsrummet.

syskon

Sen kastade dom sig ner på golvet och började utforska det som låg i påsarna.

paket_bröder

Paketet var till Filip, men han vill som vanligt dela allt med sin lillebror. Allt förutom chokladen som han helst ville smaska på själv!

godis_barn

Oskar är ju lite för liten för att äta godis, så det är helt okej att Filip behåller sötsakerna för sig själv än så länge.

Tusen tack Lindex för den fina Halloweenpresenten!

Min man har precis åkt iväg på jobbmiddag så jag ska krypa ner i soffan och se på Fødeavdelingen som visas nu klockan 20.30 på FEM. Gud så spännande det ska bli att få uppleva förlossningen ännu en gång.

Massor med pussar och kramar till er alla så hörs vi imorgon bitti igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. AnixNilsson

    Så gulligt av Lindex att göra saker för barnen, det brukar Lindex i Olofström med göra! Åker alltid dit när jag besöker min mormor. Men bilderna på pojkarna är fantastiska.

  2. Linda

    Har läst din blogg ett tag och behöver ställa en fråga 😛 Ska spendera helgen i Oslo med min familj (har två pojkar på 4 och 3 år) och tänkte om du har tips på någon barnvänlig restaurang, kanske med lekhörna osv. Har verkligen noll koll på Oslo! Vet du om det finns någon lekpark centralt? 🙂 ska bli sååå kul att upptäcka Oslo

  3. Elsa

    Gud vad spännande det var att se dig på tv! Passa perfekt att sitta i soffan och kolla med sjokoladeklem brevid ???? Men så förvånad jag blev över att din man är svensk talande, det har jag helt missa fast jag läst din blogg i ett år!