Förlossningen på tv – Se avsnittet här! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Förlossningen på tv – Se avsnittet här!

Godmorgon får jag väl säga igen till er som vaknar i normaltid och inte står upp mitt i natten så som jag,

Bortsätt från minimalt med sömn och att jag snart ska till läkaren så är jag ändå väldigt glad! Jag har nämligen fått möjlighet att visa er avsnittet från Fødeavdelingen som jag var med i igår. Ni som inte hade möjlighet att se det kan nu få se avsnittet genom att klicka på bilden nedan eller HÄR.

fødeavdelingen_tv

Det hade varit jättekul att höra vad ni tyckte om programmet? Jag själv satt och grät och skrattade om vartannat. Det var fantastiskt kul att få uppleva förlossningen ännu en gång. Så mycket kärlek <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pernilla

  Superkul att se. Jag älskar förlossningsprogram, så himla häftigt. Nu sitter jag gravid med andra barnet och eftersom jag också hade en väldigt smärtsam första förlossning hoppas jag att min nästa blir som din 😉

 2. Sofie

  Åh Gud så fint, jag grät! Vad duktig du var eller vad duktiga ni var och vilket fint band ni ha till varandra! Var så roligt att se. ❤️

 3. Victoria

  Alltså åååh här sitter jag och gråter :’) Så himla fint! Tack för att du delade med dig! Jag kommer bli igångsatt imorgon och det här var precis vad jag behövde se – en bra förlossning. Väntar mitt första barn.
  Kram <3<3

 4. Helen

  Jag fällde oxå en och annan tår! Så fantastiskt ögonblick att ha på film! Känns som du var väldigt lugn och harmonisk.. Bra jobbat! Håller tummarna att jag oxå lyckas behålla lugnet när det väl är dags för nr 2 att titta ut i världen (om 25 dagar) 🙂

 5. Mikaela

  Så himla fint att se din förlossning och vad skönt att allting gick så pass bra. Fick tårar i ögonen. Det är så vackert :’) Hoppas också att jag får en lika lätt förlossning som min första, när vi bestämmer oss för att skaffa en till.

  1. susannajungblom
   oslofru

   Visst är det fint att se när små liv kommer till världen. 🙂 Ja, vi får hålla tummarna för dig när det är dags igen:)