Vinnarna utses mitt i natten – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Vinnarna utses mitt i natten

Godmorgon!

Eller tyvärr så är detta ännu en fruktansvärt jobbig morgon på grund av ännu en hemsk natt. Jag har nämligen varit uppe sen 01.00!! Då vaknade jag nämligen och var jättekissenödig och gick upp på toa. Jag kissade nästan ingenting och kände att det sved till lite i slutet, tänkte inte över det fören jag la mig i sängen igen och kände att jag var ännu mer kissenödig. Sen kom smärtan och sen var det kört. Jävla urinvägsinfektion!!

Mitt psyke är inte så pass starkt att jag klarar att sova med denna ständiga känsla av att kissa på sig, så det var bara att gå upp och vänta på att klockan ska bli tillräckligt mycket så att jag kan ringa min läkare och få antibiotika utskrivet.

Då var ännu en natt och en dag förstörd. Är det inte det ena så är det de andra. Tandvärk ena natten och urivägsinfektion andra. Vad kommer imorgon tror ni?

Aja, klockan är 3 på natten och eftersom jag inte kan sova eller har något bättre för mig så tänkte jag att jag kunde välja ut två vinnare från Tävlingen som avslutades igår.

Så… *trumvirvel* Vinnarna är…..

Viggo och Mikael K! Grattis till er 🙂

Så fina kommentarer ni skrivit. Blir så rörd när man gör något för någon man tycker om.

Håll utkik på mailadresserna som ni angav i kommentarsfältet så vi får postat presentkorten till er.

_lycklig_jobb

Nu börjar klockan närma sig halv fyra.. Bara 4 timmar kvar till doktorn börjar jobba. Kanske skulle sätta på en film. Phu, urinvägsinfektion kan nog vara en av dom mest irriterande sjukdomarna i världen…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Usch, lider med dig!! Jag hade urinvägsinfektion jätte ofta i tonåren, men sedan jag blivit vuxen har jag bara haft det två gånger. Det är verkligen bland det värsta som finns!! Hoppas du får sova gott inatt.