Jeep – Cool elbil till barn! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Jeep – Cool elbil till barn!

Oh My God! Titta vilken häftig bil jag precis hämtade ut på posten.

jeep_elbil_barn

Denna “lilla” Jeep är till Filip i födelsedagspresent från Jollyroom. Han fyller ju snart 3 år så då passar denna bil alldeles utmärkt skulle jag tro.

jeep_elbil_barn

Det ska bli så otroligt kul att se Filips min när han får denna supercoola bil!

jeep_elbil_barn

Så här beskrivs JeepenJollyrooms hemsida där ni även kan köpa bilen:

Alex’s Garage Jeep Svart är en tuff elbil med många häftiga detaljer. Med denna bil kommer du garanterat att göra pappa, och alla andra i kvarteret, avundsjuka!

Med ett tryck på startknapp går bilen ingång, tryck på gaspedalen och kör iväg! När gaspedalen släpps bromsar bilen automatiskt. På ratten sitter två knappar som du kan använda för att tuta. Med växelspaken kan du välja om du vill köra framåt eller bakåt. Längst bak på bilen finns en verktygslåda och på bakrampen sitter två fungerande lampor. Allt du behöver för en häftig körupplevelse!

Bilen kommer med en fjärrkontroll som gör att en vuxen kan köra bilen fram till dess att barnet här lärt sig att styra själv.

Bilen har en 3,5 mm audio input connector vilket gör det möjligt att koppla in telefon eller annan ljudspelande utrustning för att kunna lyssna på härlig musik eller tuffa motorljud under körningen.

jeep_elbil_barn

Hur coolt? Detta kan nog vara den absolut coolaste leksaken till ett barn på 3 år och upp. Bilen kan barnet alltså köra själv med hjälp av en gaspedal. När gasen släpps så bromsas bilen. Det som jag tycker känns tryggt är att bilen också kommer med en fjärrkontroll så att man själv som förälder kan styra bilen om det skulle behövas. Sjukt coolt!

Jollyroom har fler elbilar på deras hemsida, så kolla gärna in hela deras sortiment HÄR. 🙂

Det är faktiskt första gången jag blir riktigt imponerad av en leksak. Tänk vilken lycka att få möjlighet att ge sitt barn en sån här häftig bil. Jag kan inte säga det nog, men jag tror att bilderna talar för sig själva.

Jag lovar såklart att visa er fler bilder och kanske till och med en video när Filip kör bilen. Det ska bli kul att se om den är lika populär som jag hoppas och tror!

jeep_elbil_barn

Jag knappt bärga mig till att få ge Filip bilen och vem vet, kanske han låter Oskar sitta med på passagerarsidan! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Vad är det för tema du har på din blogg? Är det ett tema som bara toppbloggare kan ha eller är det ett av dom som alla kan ha? Supersnyggt i alla fall!