Shopping och lunchmys – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Shopping och lunchmys

Godmorgon!

Eftersom mitt jobb fungerar så att jag jobbar 5 dagar och är ledig 4 dagar så känns det nästan som att det är helg mitt i veckan de dagar som jag är ledig.

susanna

Så igår hämtade jag upp pojkarna lite tidigare från förskolan, mötte min man och åkte in till stan.

familj_shopping

Filip fyller ju snart år så då tänkte vi att han skulle få välja ut en ny säng alldeles själv. Haha, det kanske inte var det smartaste för självklart valde han ju den dyraste och mest coola sängen som fanns i hela butiken, nämligen en säng med rutschkana. Men, han fyller ju bara år en gång om året och då vill vi såklart ge honom det han önskar sig. Så önskar han sig en säng med rutschkana så är det en säng med rutschkana han ska få!

filip

Efter att vi tittat ut den perfekta födelsedagspresenten till vår lille prins så gick vi och fikade.

saft

Vi beställde lite av varje. Min favorit är bruchetta med tomat, ost, sallad och kyckling, min man beställde hamburgare och Filip ville ha pannkakor. En salig blandning med andra ord!

lunch

Alltså, denna maten är bara för god!

sallad

Efter fikan så gick vi runt och kollade lite i butiker och sen åkte vi hem. Barnen somnade som två små stockar och jag och min man hade myskväll framför Homeland och åt massa lösgodis.

Idag ska jag jobba igen, men jag börjar inte fören senare på eftermiddagen så först har jag lite ärenden i stan som jag måste fixa. Måste även förbi posten och hämta lite paket som väntar.

Hoppas ni får en fin dag så tittar jag in här lite senare igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Perfekt med en present som han verkligen behöver ju.
  Här hemma har jag försökt sätta stopp för släkten att köpa mer leksaker till vår dotter för hon har så himla mycket att leka med redan. Så nu hoppas vi på nyttiga och bra att ha saker till jul^^ Självklart ska hon få något att leka med också, men det står jag och hennes pappa för då vi köpt ett dockskåp till henne. Det är lite därför vi inte vill att hon ska få allt för mycket andra leksaker också för förra julen uppskattade hon knappt det hon fick för att det blev så mycket. Så i år blir det en stor julklapp från oss och förhoppningsvis inte allt för många från övriga släkten^^

  Maten ni åt ser förresten super god och fräsch ut!

  1. susannajungblom
   oslofru

   Väldigt rolig present! Vi brukar också hålla nere på julklapparna så det inte går till överdrift. 🙂 kram på dig