Kantareller i Oktober – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Kantareller i Oktober

Gissa vad vi hittade idag när vi var ute och gick?

kantarell

Jaaa, kantareller! Eller?! Haha nä, skämt åt sido! Vi älskar kantareller men vi lyckas aldrig hitta några i skogen hur my ner vi än letar, försöker och vill. Men som tur är så finns det att köpa för oss som inte lyckas hitta och plocka själva.

kantareller

Vi köpte nästan en full korg och dessa guldiga godsaker smakar bäst som stekta i smör med salt och peppar på.

steka_kantareller

Vi fick varsin macka och barnen tyckte att det smakade himmelskt gott. Jag önskar att jag var duktigare på att hitta kantareller i naturen för vi har ju egentligen den ultimata skogen där kantareller sägs ska trivas, men ändå hittar vi aldrig någonting när vi letar. Konstigt det där.

kantarellmacka

Nu kan det väl kanske till och med vara för sent eftersom vi är i slutet av oktober och snart inne i November. Det har ju varit minusgrader på nätterna nu en stund så då kanske kantarellerna fryser ihjäl? Eller vad vet jag. 😉

Jag har haft en mysig dag med mina barn men nu är det dags för min älskade man att ta över för nu måste jag iväg till jobbet.

Massor med kramar till er alla och jag hoppas att ni får en underbar fredag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gunilla

    Tittat på förlossningsfilmen o tårarna rann. Så fint o vilken härlig förlossning. Min son vägde 4700 o fastnade med axlarna så det blev väldigt dramatiskt! Men det gick bra till slut som tur var! Ha det bra o lyck till med er fina familj!