Planläggningsdagar – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Planläggningsdagar

Godmorgon!

Idag är det planläggnings-dagar i förskolan så barnen är hemma med mig på förmiddagen och sen när jag ska jobba så kommer M hem och tar över.

Visst kommer det lite opassande med dessa planläggningsdagarna ibland, men samtidigt så tycker jag att det är väldigt mysigt att ha pojkarna för mig själv en stund så här mitt i veckan. Då kan vi äta frukost tillsammans och mysa hela dagen.

Barnen är så snälla och goa mot varandra och har alltid varit, så det underlättar i mängder när man är själv med dom. Meningar som Filip ofta säger är “Nej mamma, jag hjälper Oskar”, “Oskar är min”, “Min Oskar” och varje vaken sekund när dom är med varandra så kramas dom, pussas, leker och är nära varandra. Filip tar ständigt hand om Oskar och känner ansvar över sin lillebror och ser alltid till att han har det bra och det är så betryggande och underbart att se.

syskonkärlek

Ikväll ska jag sova i Trondheim och kommer inte hem fören imorgon igen, sent på kvällen. Känns lite småsurt att vara borta på helgen så här när hela familjen är hemma, men man får bara acceptera läget och göra det bästa av situationen.

Nu ska jag försöka packa väskan för helgen. Vi hörs sen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.