Höstfärger – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Höstfärger

Godmorgon!

Kändes otroligt skönt att få vakna upp i min egen säng imorse. Min man kom in med båda pojkarna och väckte mig och bättre och mysigare uppvaknande kan man inte få.

höst_susanna

Det börjar bli riktig höst nu och jag måste säga att jag verkligen älskar denna årstiden, framför allt för dom fina höstfärgerna. Träden  är så där klargula och ger en häftig kontrast till den gråa och lite halvtrista himmelen. Se så fin utsikten är från vår balkong..

utsikt_höst_balkong

Idag börjar jag jobba först på eftermiddagen så nu ska jag ägna min tid åt familjen. Vi tänkte gå ut och fixa på tomten och vinterstänga poolen ordentligt. Jag trodde att allt det jobbet var gjort, men tydligen så har vi lite kvar som ska fixas med värmepumpen och så. Oskar ska strax sova middag så då får vi tid och fixa lite ute.

profil_höst

Sen har jag bara två arbetsdagar kvar innan mina fyra dagar ledighet igen. Älskar mitt jobb och hur hela arbetsdagarna är upplagda.

Hoppas ni får en mysig söndag mina vänner så hörs vi lite senare igen. Kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Hösten är riktigt vacker med alla färger, här hemma hos oss så har många träd redan tappat alla sina blad,tycker november är en trist månad när alla träd står kala och det är mest mörkt hela tiden.
    Ha en fin dag
    Kram Linda