Tid att tömma poolen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Tid att tömma poolen

Der är inte bara-bara att ta hand om en pool. Visst är det underbart att kunna slänga sig i poolen under dom varma sommardagarna, men att behöva vinterstänga poolen är så betydligt mycket jobbigare än vad man skulle tro. Den ska tömmas på vatten till hälften och rengöras, vilket jag trodde var allt som behövdes och att vi var färdiga med vinterstängingen för länge sen. Men icke, nu skulle vi även tömma vattnet ur slangen till värmepumpen, samt ingången från värmen ut till poolen, sen ska filtret rengöras och skydd ska på.

pappa

Som tur var så fick vi hjälp av Filip till att göra klart allt så det gick rätt så lätt ändå!

Filip_höst

Det är ju så kul att vara ute och samtidigt göra lite nytta och att leka med vatten är alltid uppskattat och kul av dom små.

pool_vinter_pappa

Det var skönt att komma ut och andas lite frisk luft och Filip fick användning av sin Alpacamössa som han fick av sin mormor och morfar för en stund sen. 🙂

filip_alpaca_mössa

Det var tungt att behöva lämna familjen idag för att åka till jobbet. Det är liksom lite extra jobbigt när jag vet att dom ska vara hemma och inte göra något speciellt annat än att bara vara med varandra. Vanliga vardagar när barnen ändå är på förskolan och min man är på jobbet så är det liksom lätt som en plätt och bara kul att ha något att göra. Men a, ni fattar.

Nu är jag i alla fall i Trondheim igen och ska sova här i natt. Imorgon börjar jag inte fören relativt sent så då får jag tid till träning, kanske lite shopping och annat skoj.

Godnatt på er så hörs vi imorgon igen. Kram, kram S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.