Canvastalva i otrolig kvalitét – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Canvastalva i otrolig kvalitét

I samarbete med Pixers.se

Godmorgon!

Vaknade upp här på hotellet i Trondheim kl 12!! Snacka om att jag får ta igen min skönhetssömn när jag är borta på jobbresor. Så underbart!

Det regnar ute så jag har inte så stor lust att hitta på så mycket här, utan tänkte försöka träna lite smått på hotellrummet, ta en dusch, göra mig iordning och sen börjar jag jobba. Men innan jag försöker vara hurtig och göra situps och armhävningar på minimal yta här på rummet så tänkte jag blogga och berätta för er om en otroligt fin canvastavla som jag fick hem från PIXERS i helgen.

pixers_canvas

Jag har alltid önskat mig en stor tavla i trapphuset som tar upp i princip hela väggen. Jag har fått lite inspiration från internet och sett många som har diffusa, stora målningar i trappan och det ville jag också ha. Så jag blev väldigt glad när jag hittade Pixers hemsida som hade ett enormt utbud av tavlor, målningar, fondtapeter, väggtapeter, canvastavlor, akryltavlor, tavlor med egna tryck och mycket, mycket mer att välja på.

pixers_väggmålning

Jag la ner många timmar på att försöka skrolla igenom allt som Pixers erbjöd, men till slut så fastnade jag för denna, relativt enkla, canvastavla med en diffus blomma på i underbart fina pastellfärger.

pixers_tavla

På bilden ovan ser ni tavlan med lampan tänd till vänster och släckt till höger.

Jag ville att det skulle vara stort och var därför lite osäker på om kvalitén skulle hålla i och med att trycket blir så förstorat. Men till min stora förvåning så är kvalitén helt otrolig och jag är jättenöjd med resultatet!

Nu vill jag bara hitta en snygg lampa som passar tavlan för den vi har nu skär sig väldigt med stilen. Jag vill helst ha kristall som hänger ned, men vi får se vad vi hittar.

Hoppas ni får en fin start på veckan  allihopa! Kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoria

    Jättefin tavla och snygg lampa till 🙂
    Blir häftigt när du hittar en kristallkrona eller annat som ni tycker om. Älskar färgerna i tavlan!