Cool utsikt – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Cool utsikt

Godmorgon,

Hoppas att ni har sovit gott och vaknar pigga, glada och klara för en ny vecka denna härliga måndag! Jag sov som en stock hela natten och vaknade upp klockan 8 av att Oskar ropade “Mammaaaa, mammaaa”. När jag sen gick upp och hämtade Oskar på sitt rum så sa Filip “Mammaa, kom!”. Härligt sätt att vakna på. Borta bra, men hemma är definitivt bäst!

Igår gick hela dagen åt till att köra hem till Oslo igen efter att ha spenderat en fantastiskt mysig helg i Göteborg med min man.

Vi lämnade ju barnen över helgen hos mina föräldrar eftersom vi ville ha en weekend för oss själva. Men eftersom vi är fullständigt tokiga i våra barn och saknade dom så fort som vi lämnat dom så blev vi så himlans glada när vi fick plocka upp dom i Göteborg under tiden som mina föräldrar skulle på mässan.

syskonkärlek_utsikt

Vi lekte i ett barnrum i Gothia Towers och sen var vi ju också tvungna att åka upp i hissen för att se på den coola utsikten!

syskonkärlek_utsikt

Båda pojkarna stod länge och kollade ut över Liseberg och den fina staden. Lustigt nog så var ingen av dom höjdrädda utan dom stod och kollade och tyckte att det var häftigt att vi var så högt upp.

syskonkärlek_utsikt

Mina fina pojkar, så glad att vi har fått sånna fantastiskt fina barn som ni.

Det hade, för övrigt, gått jättebra för min mamma och pappa att ha pojkarna över helgen. Dom hade varit supersnälla, ätit bra, varit goa och glada och sovit hela nätterna. Vilka dröm-barnbarn va? 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.