Hotell Eggers Göteborg – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Hotell Eggers Göteborg

Vistelsen är sponsrad

Godmorgon!

Jag har ju lovat er att berätta mer om våran mysiga weekend och i detta inlägg tänkte jag berätta lite mer om hotellet vi bodde på.

hotell_eggers

Vi bodde på Hotell Eggers som är ett av Sveriges äldsta hotell. Fantastisk service, häftig atmosfär och bra beliggenhet, mitt i centrala Göteborg.

hotel_eggers_gothenburg

Vi checkade in och fick ett otroligt vackert rum med högt i tak och otroligt fin inredning. Den runda sängen var ju helt enkelt pricken över i:et och vi stortrivdes verkligen från första stund då hela atmosfären i hotellet utstrålar en känsla av lyx.

hotell_eggers_göteborg

Hur ofta får man sova i en rund, sammetsäng? Ni kan ju gissa om jag har lust att köpa en sån här underbar säng hem till vårt sovrum nu!

säng_detalj

Hotellet är, som sagt, placerat mitt vid centralstation och har nära till allt. Butiker, restauranger och caféer låg rätt utanför dörren, vilket är väldigt praktiskt när man är på en kort weekend och vill ha nära till allt som staden har att bjuda på!

hotell_eggers_göteborg

I vanliga fall brukar vi bo på lite mer moderna och stilrena hotell, men det ska vi nog ändra på efter att ha upplevt ett äldre hotell som detta. På något speciellt vänster så trivdes både jag och min man i detta rummet eftersom den äldre miljön och fina inredningen gav en hemtrevlig känsla.

hotell_eggers_göteborg

Det var mysigt här helt enkelt och  hela hotellet hade en obeskrivlig själ som helt enkelt måste upplevas för att uppfattas.

Hotell

Ser ni lilla mig utanför ingången? 😉

Tycker att detta hotellet var riktigt maffigt även utifrån och det är otroligt att man har hållt skicket så bra med tanke på att det faktiskt är ett av Sveriges äldsta hotell. Delar av fastigheten är byggt under 1820-talet och under grunden finns det rester av den gamla stadsmuren från 1700-talet.

hotell_eggers_göteborg

Vi är väldigt nöjda med våra två nätter på Hotell Eggers och vi kan båda rekommendera det varmt om ni önskar att bo centralt i Göteborg och är ute efter ett hotell som är lite utöver det vanliga!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.