Mina älsklingar – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Mina älsklingar

Godmorgon!

Och ja, idag är det verkligen en god morgon. Att få vakna hemma i min egen säng av att pojkarna ropar på mig är det bästa som finns. Jag är en riktig A-människa och har inga problem att gå upp tidigt och speciellt inte när jag vet att jag ska få umgås med mina pojkar hela morgonen och inte behöver stressa så som vi gjorde igår.

tvåbarnsmamma

Vi gick upp, klädde på oss och gjorde oss klara för dagen, åt frukost tillsammans och så gjorde jag matlåda till barnen. Egentligen var vi klara att gå till förskolan, men jag ville inte släppa iväg dom riktigt än utan ville bara sitta och gosa en stund till med mina pojkar och frågade om dom hade lust att kolla på en liten filmsnutt först.

Älskade Netflix gav mig en lugn stund med pojkarna i mitt knä. Dom satt alldeles förtrollade framför tvn medan jag fick krama, gosa och pussa på mina små älsklingar.

tvåbarnsmamma

Mina barn är det mest otroliga, mest kärleksfyllda och fantastiska jag har i mitt liv och jag älskar dom så innerligt att det nästan gör ont i mig när jag tänker på hur mycket dom betyder för mig. Det är en speciell känsla att få vara mamma och bara att få ha barnen nära mig gör mig hel. Så mycket kärlek.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Vet exakt hur du känner. När jag tänker på min 2 åring och att han är min och inget ont ska hända honom så börjar jag gråta. Känslomamma haha