Filip 3 år – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Filip 3 år

Idag fyller min älskade lilla Filip 3 år och det har vi firat hela helgen! Det hela började på igår morgon med att vi pyntade hela huset med serpentiner, ballonger, tutor och massa annat roligt pynt.

barnkalas_filip_3_år

Både Filip och Oskar hjälpte till och tyckte det var jätteroligt att förbereda inför kalaset.

Plötsligt ringde det på dörren och den första som kom var morfar.

barnkalas_filip_3_år

Filip var så stolt och glad och berättade att han fyllde 3 år och visade upp sina fingrar och sprang sedan in i köket för att visa morfar allt pynt.

barnkalas_filip_3_år

Rätt som det var så plingade det på dörren igen och plötsligt så var morbror, moster, kusiner, farbror, farfar och hela huset var fullt av familj och vänner som ville fira Filip på hans födelsedag.

barnkalas_filip_3_år_paket

Det blev paketöppning och lek innan det var dags för lunch.

korv

På barnkalas passar väl inget bättre än just korv med bröd? Gott för både stora och små!

barnkalas_filip_3_år

Efter lunchen så var det ännu mer paket öppning i väntan på att maten skulle sjunka så att tårtan skulle få plats i magen.

barnkalas_filip_3_år

Och se vilken otroligt fin tårta han fick! Det bästa som finns i världen just nu är Nicke Nyfiken, eller Nysjerrige Nils som han heter i Norge. Så ni kan ju gissa hur glad Filip blev när den här tårtan kom fram på matbordet!

tårta

“Niiiiiiils!” skriker Filip glatt och klappar händerna av lycka!

barnkalas_filip_3_år

Vilken tårta!

barnkalas_filip_3_år

Vi satt länge och fikade, lekte med alla paket och umgicks. Jag fick gosa lite med min brorsdotter som är så gudomligt bedårande och våra familjer fick umgås för en stund. Det blev ett lyckat kalas och Filip var så otroligt glad över att så många ville komma och fira honom och somnade som en stock sen på kvällen i sn säng.

Tänka sig att hans födelsedag inte ens hade börjat än. Detta var ju bara början och ett kalas inför den stora dagen då han skulle fylla år på riktigt. Mer om vad vi har gjort idag berättar jag imorgon igen, för nu ska vi baka en kaka som han ska ha med sig till förskolan imorgon. 🙂

Kram på er alla och go kväll! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.