Tävling – Vinn 600kr hos CaseApp – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Tävling – Vinn 600kr hos CaseApp

Godmorgon!

Nu är det snart jul igen och det firar vi som vanligt med att dra igång med adventstävlingar här på bloggen. Varje advent kommer jag att anordna nya tävlingar där ni har chans att vinna julklappar till era nära och kära, eller varför inte vinna hem någon fin present till dig själv?

Denna gången, första advent, har jag en tävling i samarbete med CaseApp som vill dela ut 600kr till två stycken lyckligt lottade vinnare.

TÄVLING_CASEAPP

Hos Caseapp kan man antingen göra egna, personliga skal till mobilen, surfplattan eller datorn. Eller om ni hellre vill så kan ni beställa färdiga designer på deras hemsida.

Jag själv har gjort dessa söta skalen, ett på min man och barnen och ett skal som är min absoluta favoritbild på pojkarna.

caseapp_mobilskal

Så, vad ska till för att vara med och tävla? Inte mycket hörni, gör bara så här:

1. Kommentera i detta inlägget att du är med och tävlar

2. Berätta vem du önskar att ge ett nytt skal till

That´s it! 😉 Lätt som en plätt!

En extra bonus är ju alltid om du har lust att dela detta tävlingsinlägget på facebook eller blogg 🙂

Vinnaren utses på lördag den 3 december kl 18.00. Massa lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Isabell

  Jag är med!
  Min finaste pappa har ett riktigt punkhjärta (till den gräns att han börjar gråta när han tänker på när vi var och såg KSMB tillsammans härom året) men problemet med svenska punkband är att det inte knappt finns någon merch – ett problem som skulle lösas med hjälp av caseapp! Hade jag vunnit hade jag knåpat ihop ett skal med alla hans favoriter och gett honom till jul.

 2. oda

  Åh, bra tävling! Jag skulle faktiskt slå in det fint
  – och ge bort det till mig själv!:)
  Efter att ha köpt alldeles för många billiga skal och blivit besviken, känner jag att jag nästan är lite värd ett riktigt bra!

 3. Julia Brink

  Jag är med och tävlar! 🙂

  Jag skulle så gärna vilja vinna och kunna designa ett eget skal till mina fantastiska föräldrar.
  Jag precis som du bor ungefär 4 timmar ifrån min hemstad och dem tryggaste personerna i mitt liv. Det är kämpigt. Ibland känner man ju att “åh vad jag önskar att jag bodde nära mina föräldrar så vi kunde hänga lite” men att köra totalt 8 timmar en dag för att “hänga” lite är inte så lockande.

  Mina föräldrar finns alltid där för mig och har alltid ställt upp för mig. Det minsta jag kan göra för dem är att i julklapp ge dem varsett skall på mig och dem. Jag vet att dem hade uppskattat det så mycket och det är som sagt det minsta jag kan göra för dem som alltid finns och ställer upp för en.

  Med vänliga hälsningar Julia

 4. Johanna

  Jag är med och tävlar 🙂 Jag skulle skapa ett skal föreställande en bild på min utsöta brorson Theo och ge till min bror i julklapp. Perfekt present.

 5. carro

  Jag är gärna med och tävlar ☺ Skulle jag vinna skulle min fantastiska sambo få det i present när vi firar 13 år tillsammans i december.

Annons