Ett av favorit-paketen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Ett av favorit-paketen

Nu somnade Oskar så då tänkte jag passa på att blogga lite grann innan jag tar hand om allt plockande och städande här hemma.

Min pappa stannade ju en natt här i helgen för att få vakna upp här hemma och fira Filip på sin födelsedag och när vi kommit ner och ätit frukost så fick Filip öppna lite paket.

Filip_3_år_födelsedag

Bland paketen så var det ett paket med lego från mormor och morfar som han blev superglad över!

Filip_3_år_födelsedag

Det var en tågbana med ett tåg som gick runt, runt och runt och när han såg den så hoppade han upp på bordet och fascinerades!

Filip_3_år_födelsedag

Till och med Oskar skrattade högt när tåget åkte runt och runt.

Filip_3_år_födelsedag

Det är helt omöjligt att veta vad som kommer gå hem. Det kan vara det minsta som blir det som är mest kul, men denna gången så gillade han det mesta och han lekte länge med var och ett paket.

xFilip_3_år_födelsedag

Det roliga med denna legolådan var ju att det inte bara var vanligt lego, utan det var även ett batteridrivet tåg som åkte runt en bana. Det var också ljud på vilket alltid gör det hela så mycket roligare.

Filip_3_år_födelsedag

Vad han fick av mig och M får ni veta lite senare, men det var något riktigt häftigt som jag är otroligt glad över att vi fick ge honom. Gladare pojke har jag nog aldrig sett! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.